Τετάρτη, 24 Απρ.
23oC Αθήνα

Κέρκυρα: Καταστηματάρχης γρονθοκόπησε αστυνομικούς!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Δεν «σήκωνε» πολλά- πολλά ο νταής ιδιοκτήτης ενός καφέ μπαρ στην Δασιά της Κέρκυρας και όταν οι αστυνομικοί επιχείρησαν να κάνουν έλεγχο στο μαγαζί του…

τους υποδέχθηκε με… άγριο ξύλο τραυματίζοντας έναν από αυτούς και προκαλώντας ζημιές στο περιπολικό!

Σύμφωνα με το thebest.gr, οι δυο άνδρες του αστυνομικού τμήματος Παλαιοκαστρίτσας μπήκαν στο κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος για έλεγχο. Όμως, η παρουσία τους εξαγρίωσε τον 46χρονο ιδιοκτήτη που, εκτός εαυτού, άρχισε να… κλωτσάει το υπηρεσιακό τους όχημα, ενώ αμέσως μετά επιτέθηκε με κλωτσιές και γροθιές σε έναν από τους αστυνομικούς!

Με τα πολλά, οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. κατάφεραν να του βάλουν χειροπέδες και να τον οδηγήσουν στην Αστυνομική Διεύθυνση Κέρκυρας. Ο εισαγγελέας του άσκησε δίωξη για αντίσταση, απρόκλητη σωματική βλάβη και διακεκριμένη περίπτωση φθοράς και τον παρέπεμψε στον ανακριτή, από τον οποίο πήρε προθεσμία για να απολογηθεί.

Εξ ίσου… νταής ήταν και ένας συνάδελφός του ιδιοκτήτης καφετέριας σε πεζόδρομο της Αλεξανδρούπολης, τον οποίο επισκέφθηκαν για έλεγχο δυο υπάλληλοι της Πολεοδομίας του δήμου! Αφού αρνήθηκε τον έλεγχο λογομαχώντας μαζί τους, χειροδίκησε σε βάρος ενός από τους υπαλλήλους ο οποίος ειδοποίησε την Αστυνομία. Όμως, ο οξύθυμος καταστηματάρχης είχε προλάβει να εξαφανιστεί και αναζητείται.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε