Τρίτη, 16 Απρ.
19oC Αθήνα

Κέρκυρα: Πυροβόλησε το παιδί του, για ένα λογαριασμό νερού-Δείτε βίντεο!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Ο πατέρας παραδόθηκε λίγο πριν τις 11.00 – Ολονύκτιο θρίλερ με τους διαπραγματευτές της αστυνομίας να προσπαθούν να τον πείσουν…

Όλα ξεκίνησαν αργά το βράδυ της Τρίτης (24-04-2012), στο χωριό του Αγίου Ματθαίου. Οι σχέσεις πατέρα και γιου ήταν τεταμένες από καιρό, λόγο κτηματικών διαφορών, αλλά χθες η κατάσταση ξέφυγε για τα καλά, με αφορμή την πληρωμή ενός λογαριασμού νερού. Μετά από μια συζήτηση που κατέληξε σε καβγά, ο 40χρονος γιος βγήκε για λίγο στην αυλή του πατρικού του σπιτιού.

Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, εμφανίστηκε ο πατέρας με κυνηγετική καραμπίνα. Όπλισε και τον πυροβόλησε από πίσω! Ο 40χρονος σωριάστηκε αιμόφυρτος. Κάτοικοι της περιοχής, αλλά και η μητέρα του που ήταν στο σπίτι και έβλεπε τα πάντα, ειδοποίσαν ασθενοφόρο και διακομίστηκε σε νοσοκομείο.

Σύμφωνα με το corfupress.com, o τραυματίας, νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Κερκύρας και η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία, αφού τα σκάγια τον βρήκαν στα οπίσθια. Για προληπτικούς λόγους το παιδί και η σύζυγός του μεταφέρθηκαν από την αστυνομία σε ασφαλές μέρος, ενώ ο 63χρονος που σύμφωνα με πληροφορίες αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και τους τελευταίους μήνες έχει αποξενωθεί, ταμπουρώθηκε στο σπίτι του με τη γυναίκα και την καραμπίνα του.

Οι ολονύκτιες προσπάθειες της αστυνομίας, να τον πείσουν να παραδοθεί δεν απέφεραν καρπούς. Οι προσπάθειες συνεχίστηκαν το πρωί και τελικά λίγο πριν τις 11.00 παραδόθηκε στους αστυνομικούς…

65χρονος πυροβόλησε το γιο του για τα κληρονομικά από jvnadr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Κρήτη: Καταθέτουν σε παιδοψυχολόγους τα θύματα του προπονητή παιδεραστή!

Θεσσαλονίκη:Ελάτε να τα π(ι)ούμε και δώστε 10€ για τo κόμμα!

Κρήτη:Ο δήμος Ηρακλείου ψάχνει τη ”χρυσή” διαθήκη εμπόρου στην Ελβετία!

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε