Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Κέρκυρα: To πρωί επιχειρηματίας, το βράδυ ο ”εγκέφαλος” ληστών!

ΦΩΤΟ AΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Ο επιχειρηματίας «φωτογράφιζε» τα σπίτια και τις βίλες όπου μετέφερε τα κάρβουνα και στην συνέχεια έδινε εντολές…

Περισσότερες από 30 κλοπές και διαρρήξεις εξιχνίασε η αστυνομία στην Κέρκυρα μετά την σύλληψη 3 κακοποιών οι οποίοι είχαν στήσει την παράνομη δραστηριότητα τους πάνω στην επιχείρηση εμπορίας κάρβουνων ενός βορειοηπειρώτη, ο οποίος φέρεται και ως εγκέφαλος της υπόθεσης.

Σύμφωνα με στοιχεία από την προανάκριση ο επιχειρηματίας «φωτογράφιζε» τα σπίτια και τις βίλες όπου μετέφερε τα κάρβουνα και στην συνέχεια έδινε εντολές και την δράση αναλάμβαναν οι συνεργοί του, οι οποίοι ήταν ο γιός του 3 φίλοι του.

Συγκεκριμένα, έκαναν διαρρήξεις στα σπίτια και επιχειρήσεις με «περιεχόμενο»,αρπάζοντας τιμαλφή, χρυσαφικά και χρήματα ενώ φεύγοντας έπαιρναν πίσω τα σακιά με το κάρβουνο.

Η δράση του συλληφθέντα βορειοηπειρώτη, στο σπίτι του οποίου βρέθηκαν πολλά κλεμμένα χρυσαφικά και τιμαλφή, δεν περιορίζεται μόνο στις κλοπές και τις διαρρήξεις αλλά και στην εμπορία ναρκωτικών καθώς κατά την έρευνα της αστυνομίας εντοπίστηκαν ανάμεσα στα τσουβάλια με το κάρβουνο ένα κιλό χασίς και ένα πιστόλι. Το όπλο είχε κλαπεί πριν από δύο μέρες από σπίτι αστυνομικού που διαμένει στην ίδια πολυκατοικία με την οικογένεια των κακοποιών .

Η αστυνομία αναζητά δύο ακόμη άτομα που εμπλέκονται στην υπόθεση ενώ οι 3 συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε