Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Κέρκυρα: Τον απείλησαν με μαχαίρι και σφυρί!

Κέρκυρα: Τον απείλησαν με μαχαίρι και σφυρί!

Tρεις Έλληνες συνελήφθησαν για ληστείες και οπλοκατοχή στην Κέρκυρα.

Η αστυνομία κατάφερε να εξιχνιάσει δύο υποθέσεις ληστειών (μία σε βενζινάδικο και μία σε πρίπτερο) κατά τις οποίες με την απειλή χρήσης βίας το χρηματικό ποσό των 1165 ευρώ συνολικά.

Συγκεκριμένα, εξιχνιάστηκε η ληστεία σε πρατήριο υγρών καυσίμων στις Αλυκές Κέρκυρας, που σημειώθηκε χθες (το πρωί, κατά την οποία οι δράστες απειλώντας τον υπάλληλο άρπαξαν το χρηματικό ποσό των 815 ευρώ καθώς και η ληστεία που σημειώθηκε σε περίπτερο στο Κοντόκαλι το Δεκαπενταύγουστο με λεία 350 ευρώ.

Συνελήφθησαν στο πλαίσιο της αυτοφώρου τρεις Έλληνες ηλικίας 19, 21 και 23 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για πράξεις που διώκονται σε βαθμό κακουργήματος.

Οι τρεις δράστες εντοπίστηκαν χθες το μεσημέρι στο Σολάρι Κέρκυρας, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κέρκυρας και στο αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 23χρονος βρέθηκε ένα μαχαίρι μήκους 24 εκατοστών.

Από την έρευνα προέκυψε πως οι τρεις πραγματοποίησαν μαζί την ληστεία στο πρατήριο υγρών καυσίμων στις Αλυκές Κέρκυρας, λίγες ώρες πριν.

O 23χρονος μαζί με τον 19χρονο, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του με κουκούλες, απείλησαν με μαχαίρι και σφυρί τον υπάλληλο του πρατηρίου ενώ ο 21χρονος τους περίμενε σε αυτοκίνητο.

Από την εξέλιξη της αστυνομικής έρευνας προέκυψε ακόμη ότι ο 19χρονος το τελευταίο χρονικό διάστημα πραγματοποίησε ακόμη μια ληστεία, καθώς την Τετάρτη 15.08.2012, το απόγευμα, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του με φουλάρι και γυαλιά ηλίου απείλησε με μαχαίρι τον υπάλληλο περιπτέρου στο Κοντόκαλι Κέρκυρας και του πήρε το ποσό των 350 ευρώ.

Οι συλληφθέντες οδηγούνται στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

Διαβάστε: Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας, στη σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε