Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Κέρκυρα: Χτύπησαν ηλικιωμένο και του πήραν 4.000 ευρώ

Κέρκυρα: Χτύπησαν ηλικιωμένο και του πήραν 4.000 ευρώ

Δύο Έλληνες είναι οι δράστες της ληστείας σε βάρος ενός ηλικιωμένου, στην Κέρκυρα.

Οι δύο άντρες, ηλικίας 33 και 37 ετών συνελήφθησαν χθες το μεσημέρι για τα, κατά περίπτωση, αδικήματα της ληστείας κατά συναυτουργία σε βάρος 87χρονου ημεδαπού, κλοπής, παράνομης οπλοκατοχής και κατοχής κάνναβης.

Χθες το πρωί, στην πόλη της Κέρκυρας, ο 33χρονος ακινητοποίησε με τη χρήση βίας τον 87χρονο και του άρπαξε το χρηματικό ποσό των 4.000 ευρώ, ενώ ο 37χρονος τον περίομενε σε αυτοκίνητο, σε κοντινή απόσταση.

Ο 33χρονος εντοπίστηκε αμέσως από τους αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ, που περιπολούσαν στην περιοχή και ενημερώθηκαν για το περιστατικό, ενώ ο 37χρονος τράπηκε σε φυγή και εντοπίστηκε στην συνέχεια στην περιοχή του ΚΤΕΛ Κέρκυρας.

Από τις έρευνες εξιχνιάστηκαν δύο ακόμη υποθέσεις κλοπών, τις οποίες πραγματοποίησε ο 37χρονος την προηγούμενη Πέμπτη σε σουπερ μάρκετ στην Κέρκυρα, όπου αφαίρεσε διαδοχικά 560 ευρώ από το ταμείο της επιχείρησης καθώς και ένα ποδήλατο το οποίο χρησιμοποίησε για την διαφυγή του.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο αυτοκίνητο του 33χρονου, στο οποίο επέβαινε ο 37χρονος, βρέθηκε μικροποσότητα κάνναβης καθώς και ένα πτυσσόμενο στιλέτο, μήκους 20 εκατοστών περίπου.

Από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας, που διενεργεί την προανάκριση, ερευνάται η συμμετοχή των δύο Ελλήνων και σε άλλες αξιόποινες πράξεις, ενώ τα χρήματα που έκλεψαν επιστράφηκαν στον 87χρονο.

Οι δύο ημεδαποί θα οδηγηθούν στον κ . Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

Διαβάστε επίσης: Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του NewsIt

80.000 ευρώ έκαναν “φτερά” από στρατόπεδο της Κοζάνης – Τα περίεργα της διάρρηξης

Ξάνθη: Τον βρήκαν νεκρό μέσα στα αίματα…

Αμαλιάδα: Από το χρωματοπωλείο στο κομμωτηριο κι από κει στο… κρατητήριο

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε