Παρασκευή, 26 Απρ.
22oC Αθήνα

Κέρκυρα:Οι πιο… large τουρίστες εν δράσει-Mε μπόλικο πουρμπουάρ, δίχως παζάρια!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Είχαν να το λένε οι καταστηματάρχες του νησιού! Οι δύο τουρίστες ψώνιζαν καθημερινά και άφηναν πάντα πουρμπουάρ! Ο λόγος;

Πολύ απλά τα χρήματα που έδιναν ήταν πλαστά και πριν από λίγες ώρες, όλα ήρθαν στο φως!  Συνελήφθησαν λοιπόν χθες (26-7-2011) το απόγευμα, στο Κοντόκαλι Κέρκυρας, ένας 34χρονος και μία 24χρονη, για κατοχή και κυκλοφορία πλαστών χαρτονομισμάτων.

Ειδικότερα, κατόπιν καταγγελιών ότι οι συλληφθέντες πραγματοποιούν αγορές σε εμπορικά καταστήματα σε διάφορες περιοχές της Κέρκυρας, χρησιμοποιώντας πλαστά χαρτονομίσματα, εντοπίστηκε, ύστερα από εκτεταμένες αναζητήσεις, το όχημα στο οποίο επέβαιναν.

 Κατά την έρευνα που ακολούθησε ανευρέθηκαν στην κατοχή των συλληφθέντων το χρηματικό ποσό των 5.510€ καθώς και 7 πλαστά χαρτονομίσματα των 100 ευρώ. Ακόμη εντός του οχήματος βρέθηκε επιμελώς κρυμμένο το χρηματικό ποσό των 730€. Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο δωμάτιο ξενοδοχείου που διέμεναν, ανευρέθηκαν 80 πλαστά χαρτονομίσματα των 100 ευρώ.

Τα πλαστά χαρτονομίσματα που κατασχέθηκαν - ΦΩΤΟ από astynomia.gr

 Από την αστυνομική έρευνα, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη, διαπιστώθηκε ότι οι συλληφθέντες προμηθεύτηκαν τα πλαστά χαρτονομίσματα, στην Αθήνα από μία Βουλγάρα, τα στοιχεία της οποίας ερευνώνται.

 Επιπλέον, προσήλθαν στην Υποδ/νση Ασφαλείας Κέρκυρας καταστηματάρχες οι οποίοι είχαν λάβει από τους συλληφθέντες πλαστά χαρτονομίσματα και παρέδωσαν ακόμη 5 χαρτονομίσματα των 100€. Τα 92 πλαστά χαρτονομίσματα και το χρηματικό ποσό των 6.240€ κατασχέθηκε Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

 

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε