Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Κι άλλη “πεταλουδίτσα” στα χέρια της Αστυνομίας

Η Ρενάτα που συνελήφθη από το Τμήμα Ηθών
Η Ρενάτα που συνελήφθη από το Τμήμα Ηθών
Κάθε μέρα και μία αιθέρια ύπαρξη πέφτει στα χέρια του Τμήματος Ηθών….
Αστυνομικοί, μπαίνοντας σε διάφορες ιστοσελίδες διαπίστωσαν ότι προσφερόταν στον χρήστη η δυνατότητα να έρθει σε ερωτική συνεύρεση με μοντέλα και πορνοσταρ έναντι αμοιβής που κυμαινόταν 250 έως 1.000 ευρώ.

Έτσι, αστυνομικός επικοινώνησε τηλεφωνικά με αριθμό που δημοσιευόταν στην ιστοσελίδα, συνομίλησε με άγνωστη γυναίκα, και κανόνισε να βρεθεί με μία από τις κοπέλες, που βρισκόταν σε πολυτελές ξενοδοχείο της Αθήνας γι αυτό τον σκοπό. Χθες το απόγευμα ο αστυνομικός-πελάτης πήγε στο δωμάτιο όπου συνάντησε την πρωταγωνίστρια ταινιών πορνό Ρενάτα Τούντε Ξάχο 22 χρόνων από την Ουγγαρία.

Τη στιγμή που παρέλαβε το χρηματικό ποσό συνελήφθη. Μέσα στο δωμάτιο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 3.100 ευρώ, δύο προφυλακτικά, πλήθος χειρόγραφων σημειώσεων με ηλεκτρονικές διευθύνσεις και τηλέφωνα πελατών, διευθύνσεις και τηλέφωνα από διάφορα ευρωπαϊκά ξενοδοχεία. Από την έρευνα προέκυψε ότι η 22χρονη εργαζόταν για λογαριασμό εγκεφάλων διεθνούς κυκλώματος πορνείας με έδρες το Άμστερνταμ, Πράγα, Μόσχα και Βουδαπέστη.

Δεν τους είχε συναντήσει ποτέ παρά μόνο κατέθετε τα χρήματα από τις παγκόσμιες ερωτικές περιοδείες σε λογαριασμούς που έπαιρνε κάθε φορά που αναχωρούσε για τα ερωτικά της ταξίδια.

Την ίδια ώρα μέσα από «ροζ αγγελία» που δημοσιευόταν σε εφημερίδα, αστυνομικός του τμήματος Ηθών έκλεισε ραντεβού σε ξενοδοχείο στην Αγ. Παρασκευή. Εκεί συνελήφθη μία γυναίκα από τη Ρουμανία όταν ζήτησε 100 ευρώ, όπως και ένας Έλληνας που την είχε μεταφέρει με το αυτοκίνητο του στο ερωτικό ραντεβού. 

Κατασχέθηκαν επίσης δύο κινητά τηλέφωνα, 2.050 ευρώ και 14 προφυλακτικά.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε