Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Κινηματογραφική καταδίωξη στην Κέρκυρα!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Σε κατάσταση συναγερμού μπήκα χθες το πρωί οι αστυνομικοί της Κέρκυρας, μετά από σήμα για αναζητήσεις ενός αυτοκινήτου, το οποίο εμφανίστηκε να εμπλέκεται σε διάρρηξη κοσμηματοπωλείου που έγινε νωρίτερα στην περιοχή Μωραιτικα.

Το ύποπτο αυτοκίνητο εντοπίστηκε στην περιοχή Καστανιά και αστυνομικοί έκαναν σήμα στον οδηγό να σταματήσει.

Εκείνος αντίθετα, πάτησε γκάζι και ξέφυγε με μεγάλη ταχύτητα.
Ακολούθησε καταδίωξη με περιπολικά που έφτασαν στην περιοχή.

Ο οδηγός κατά τη διάρκεια της καταδίωξης, προσπάθησε με ελιγμούς να πετάξει από το δρόμο 3 φορές τους αστυνομικούς, χωρίς όμως να το καταφέρει.

Τελικά στην περιοχή των Γουβιών ο οδηγός σε μια στιγμή έντασης κι απροσεξίας έχασε τον έλεγχο και αφού έπεσε αρχικά στη νησίδα δεξιά του δρόμου κατέληξε πάνω στον τοίχο ξενοδοχείου. Πάλι όμως δεν το έβαλε κάτω….

Απτόητος από το τρακάρισμα προσπάθησε να ξεφύγει τρέχοντας προς το ξενοδοχείο. Μετά από αναζητήσεις ωστόσο, εντοπίστηκε και συνελήφθη από τους αστυνομικούς των ΟΠΚΕ και παραδόθηκε στους συναδέλφους τους της τοπικής Ασφάλειας.

Στο αυτοκίνητο του δράστη βρεθηκε μεγάλη ποσότητα χρυσαφικών και ένα λαπ τοπ. Επίσης, πάνω του βρέθηκαν ένα διαβατήριο και μία άδεια οδήγησης με τη φωτογραφία του αλλά με διαφορετικα ονόματα.

Όπως προέκυψε έχει κάνει φυλακή για κλοπές, στις φυλακές της Χιου, ενώ έχει απασχολήσει τις Ελληνικές και Βελγικές Αστυνομικές Αρχες για κλοπές και πλαστογραφία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τους τελευταίους μήνες η αστυνομική ηγεσία του νησιού έχει ρίξει ιδιαίτερα μεγάλο βάρος στην καταπολέμηση κάθε είδους και μορφής της βαριάς εγκληματικότητας και για το συγκεκριμένο λόγο αποφασίστηκε η ενίσχυση της ΟΠΚΕ με σχεδόν διπλασιασμό της αρχικής δύναμης της.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε