Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

“Κλείστε τον γιο μου φυλακή” ζητά μητέρα του 19χρονου διαρρήκτη στο Βόλο

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Ο νεαρός συνελήφθη 3 φορές μέσα σε 20 μέρες για ληστεία σε καταστήματα σπάζοντας τζαμαρία με πέτρες.

Ο 19χρονος Αλβανός χρησιμοποιεί πάντα την ίδια μέθοδο και έχει γίνει πια γνώριμος στην αρχές αφού πρόκειται για την τρίτη φορά που συλλαμβάνεται, σχηματίζεται δικογραφία σε βάρος του και καταδικάζεται με ποινή φυλάκισης με αναστολή.

“Ή κλείστε τον φυλακή ή απελάστε τον ” ζητάει η μητέρα του, σύμφωνα με την εφημερίδα “Ταχυδρόμος”, για να απαλλαγούν πια από τα καμώματά του. Το ίδιο φέρεται να έχει ζητήσει και η γιαγιά του την προηγούμενη φορά που ήρθε αντιμέτωπος με την δικαιοσύνη.

Τρεις συλλήψεις σε 20 μέρες

Στις 18 Αυγούστου αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου συνέλαβαν τον 19χρονο ως τον διαρρήκτη τεσσάρων καταστημάτων, στα οποία εισέβαλε σπάζοντας τις τζαμαρίες τους, αφαιρώντας μικρά χρηματικά ποσά και αντικείμενα.

Το δικαστήριο μετά από αναβολή είχε προσδιοριστεί για τις 26 Αυγούστου, όμως, δύο ημέρες πριν καθίσει στο εδώλιο συνελήφθη εκ νέου για κλοπές καταστημάτων.

Την Δευτέρα το βράδυ οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν για τρίτη φορά! Οδηγήθηκαν εύκολα στα ίχνη του μετά από καταγγελία για κλοπή σε καφενείο με τη μέθοδο θραύσης της τζαμαρίας. Από την ταμειακή μηχανή του καταστήματος αφαιρέθηκε χρηματικό ποσό 45 ευρώ.

Το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου επέβαλε στον 19χρονο ποινή φυλάκισης πέντε μηνών με αναστολή και αφέθηκε ελεύθερος. Ωστόσο, οι αστυνομικές αρχές θεωρούν σχεδόν βέβαιο ότι σύντομα θα ακολουθήσει η επόμενη φορά που θα συλληφθεί.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε