Τρίτη, 16 Απρ.
24oC Αθήνα

Κορινθία: Αιμοβόροι ληστές τον σκότωσαν μπροστά στα μάτια της γυναίκας του!

(ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI)

Φρικτό έγκλημα στο Ξυλόκαστρο – Οι δράστες πυροβόλησαν σχεδόν εξ’ επαφής και σκότωσαν τον σύζυγο της ιδιοκτήτριας του βενζινάδικου… (δείτε βίντεο)

Όλα ξεκίνησαν λίγο πριν τις 23.00, όταν οι δράστες που επέβαιναν σε μηχανή, μπήκαν στο βενζινάδικο που βρίσκεται στο Μελίσσι Ξυλοκάστρου, επί της παλαιάς εθνικής οδού Κορίνθου – Πατρών. Πολύ γρήγορα, προχώρησαν προς το μέρος που βρισκόταν η ιδιοκτήτρια και έβγαλαν όπλα.

Η γυναίκα δεν αντιστάθηκε. Τους έδωσε όλα τα χρήματα που υπήρχαν στο ταμείο και τους ζήτησε να φύγουν, χωρίς να την πειράξουν. Οι δράστες πήραν τον δρόμο της εξόδου, όμως ξαφνικά, ο σύζυγος της ιδιοκτήτριας που βρισκόταν στο βενζινάδικο άρχισε να τους καταδιώκει!

Βούτηξε ένα ξύλο και προσπάθησε να τους επιτεθεί. Οι αδίστακτοι κακοποιοί όμως, ήταν αποφασισμένοι για όλα. Έβγαλαν τα όπλα τους και πυροβόλησαν τον άτυχο άνδρα, σχεδόν εξ’ επαφής. Τον σκότωσαν και έφυγαν με τη μηχανή που είχαν έρθει!

Η αστυνομία μελετά το υλικό που έχει καταγράψει το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης για να εντοπίσει τους δολοφόνους. Όπως μετέδωσε ο Alpha, oι δύο δολοφόνοι ήταν αδύνατοι. Ο ένας ψηλός και ο άλλος κοντός. Η μηχανή τους, δεν είχε πινακίδες κυκλοφορίας, ενώ οι κάμερες ασφαλείας τους έχουν καταγράψει για αρκετή ώρα, αφού όταν προσπαθούσαν να φύγουν, η μηχανή τους δεν έπαιρνε μπροστά…

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε