Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Κορινθία: Πισώπλατος πυροβολισμός από τον πρώτο του ξάδερφο!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Ο 22χρονος μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό και οι γιατροί δίνουν μάχη να τον κρατήσουν στη ζωή – Συγκλονισμένοι οι συγγενείς του…

Όλα έγιναν αργά το βράδυ της Τετάρτης (13-06-2012) στο Βέλο Κορινθίας. Πρωταγωνιστές δύο τσιγγάνοι συγγενείς, πρώτα ξαδέρφια, που σύμφωνα με πληροφορίες, τους τελευταίους μήνες τσακώνονταν για κληρονομικά και προσωπικά θέματα. Ο 22χρονος βρισκόταν στο σπίτι φίλου του, όταν ξαφνικά χτύπησε το κουδούνι.

Όταν άνοιξε η πόρτα, μπήκε μέσα ο 32χρονος, πρώτος του ξάδερφος που άρχισε να τον απειλεί. Έβγαλε όπλο και τότε ο 22χρονος σηκώθηκε και προσπάθησε να απομακρυνθεί. Δεν τα κατάφερε όμως. Ο πρώτος του ξάδερφος τον πυροβόλησε στην πλάτη και ο νεαρός σωριάστηκε αιμόφυρτος, στο πάτωμα του δωματίου.

Στο σπίτι επικράτησε πανικός. Ο ιδιοκτήτης και φίλος του θύματος ειδοποίησε ασθενοφόρο και την αστυνομία, ενώ ο δράστης άρχισε να τρέχει και πρόλαβε να απομακρυνθεί. Ο τραυματίας διακομίστηκε αρχικά στο νοσοκομείο Κορίνθου και από εκεί στην Αθήνα, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό του 31χρονου συνεχίζονται με αμείωτη ένταση, αλλά χωρίς αποτέλεσμα για την ώρα…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας, στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Εύβοια:Τι φαντάζεστε ότι ψάρεψαν στη θάλασσα της Ερέτριας; Δείτε φωτό!

Αχαϊα:Πριν την απαγωγή του Π.Παναγόπουλου, πυροβόλησε νεαρό για ερωτική αντιζηλία!

Βοιωτία: ”Φέρε τα λεφτά γιατί είμαι τρελός” – Άγρια ληστεία σε βενζινάδικο!

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε