Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Κορινθία: Τον ξύπνησαν, τον σακάτεψαν με ρόπαλα και τον κλείδωσαν!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Οι ληστές δεν σεβάστηκαν ούτε την ηλικία του, ούτε το γεγονός ότι τον βρήκαν να κοιμάται…

Όλα έγιναν στο σπίτι του 80χρονου, στα Εξαμίλια Κορινθίας. Ο άτυχος παππούς, που ζει μόνος, είχε πέσει για ύπνο όταν ξαφνικά βρέθηκε αντιμέτωπος με 3 αδίστακτους κακοποιούς, που είχαν καταφέρει να παραβιάσουν την εξώπορτα. Οι δράστες άρχισαν να τον ρωτούν που έχει χρήματα και κοσμήματα.

Από το σοκ ο 80χρονος ήταν αδύνατο να μιλήσει. Τότε οι ληστές άρχισαν να τον χτυπούν με πρωτοφανή αγριότητα, στο κεφάλι και στο σώμα. Ο ηλικιωμένος έπεσε από το κρεβάτι στο πάτωμα, αλλά οι ληστές δεν σταμάτησαν. Την ώρα που οι δύο συνέχιζαν να τον χτυπούν, ο τρίτος τον φίμωσε!

Στη συνέχεια έκαναν το σπίτι άνω-κάτω για να βρουν χρήματα και κοσμήματα. Όταν τα βρήκαν, κλείδωσαν τον ηλικιωμένο στο δωμάτιο και τον εγκατέλειψαν βαριά τραυματισμένο. Για καλή του τύχη, γείτονες που άκουσαν τους περίεργους θορύβους από το σπίτι του, πήγαν και τον βοήθησαν.

Ειδοποίησαν ασθενοφόρο και ο 80χρονος μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύεται βαριά τραυματισμένος. Η αστυνομία προσπαθεί να εντοπίσει τους ληστές και περιμένει την κατάθεση του θύματος για να έχει περισσότερα στοιχεία που θα βοηθήσουν στον εντοπισμό και τη σύλληψη των ληστών-βασανιστών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ρόδος: Βίασε ανήλικη και την υποχρέωσε να κάνει έκτρωση!

Θεσσαλονίκη: Σκότωσαν με σκεπάρνι ζευγάρι ανηλίκων – Δράστες 5 τσιγγάνοι!


 

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε