Τρίτη, 23 Απρ.
19oC Αθήνα

Κορινθία: Τρεις τσιγγάνοι έκλεψαν 80 μονωτικά πάνελ αξίας 22 χιλιάδων ευρώ!

ΦΩΤΟ ΕΛ.ΑΣ.
ΦΩΤΟ ΕΛ.ΑΣ.

Οι τρεις τσιγγάνοι, ηλικίας 54, 31 και 24 ετών , που φέρονται να έκλεψαν τα πάνελ από εργοστάσιο στην Κορινθία, τελικά έπεσαν στα χέρια της Αστυνομίας.

Συνελήφθησαν, σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες, στην Κόρινθο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, για κλοπή.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, προέκυψε από την έρευνα, ότι οι τρεις τσιγγάνοι, κατά το τελευταίο δεκαήμερο, στο Ζευγολατιό Κορινθίας, είχαν κλέψει από εργοστάσιο ιδιοκτησίας 38χρονου, το οποίο δεν ήταν σε λειτουργία, συνολικά 80 μονωτικά πάνελ, 7 μέτρων μήκους και πλάτους ενός μέτρου, η αξία των οποίων αγγίζει τις 22.000 ευρώ, σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη τους.

Μετά από οργανωμένη επιχείρηση αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, εντοπίστηκαν οι τρεις μέσα φορτηγό, στην παλαιά Εθνική Οδό Αθηνών – Πατρών και συνελήφθησαν.
Κατά τον έλεγχο που έγινε στο φορτηγό, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 39 μονωτικά πάνελ, τα οποία αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους. Επιπλέον κατασχέθηκε το φορτηγό, ως μέσο μεταφοράς κλοπιμαίων.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.

Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου, για να εξακριβωθεί η τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλα παρόμοια αδικήματα.

Διαβάστε ακόμα:

Στο εισαγγελέα τα στοιχεία για τις πλαστές ασφαλιστικές ενημερότητες από εμπόρους λαϊκών αγορών

Φοιτητές έκλεισαν το σιδηροδρομικό σταθμό Θεσσαλονίκης – Κατάληψη στο πανεπιστήμιο Δυτ. Μακεδονίας

Φ.Π.Ψ.: Επ’ αόριστον αναστολή των μαθημάτων σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το σχέδιο “Αθηνά”

Αυτό είναι το τελικό σχέδιο “Αθηνά” του υπουργείου Παιδείας – Με συλλαλητήριο στο κέντρο απαντούν οι φοιτητές

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε