Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Κορωπί: Πάθη και μυστικά που οδήγησαν στο άγριο φονικό

ΦΩΤΟ NEWSIT
ΦΩΤΟ NEWSIT

Ο 41χρονος, πέτρα του ερωτικού σκανδάλου που μετατράπηκε σε θρίλερ με μια νεκρή γυναίκα και πυροβολισμούς, οδηγείται σήμερα στον ανακριτή που θα κρίνει εάν θα προφυλακιστεί η όχι.

Ο άνδρας βρέθηκε στη μέση ενός ερωτικού τριγώνου που κατέληξε στη δολοφονία της εν διαστάσει συζύγου του από την σύντροφό του, λίγο καιρό αφότου και εκείνη την είχε εγκαταλείψει για να επιστρέψει στην πρώην.

Η πράξη της 26χρονης πυροδότησε τη δική του αντίδραση. Ο 41χρονος θέλησε να σκοτώσει τους γονείς της, πυροβολώντας μάλιστα εναντίον του πατέρα της και μιας γυναίκας, τραυματίζοντάς τους ευτυχώς ελαφρά.

Όλα αυτά ενώ ο 41χρονος έχει δυο παιδιά από τον γάμο του, άλλα δυο παιδιά με την σύντροφό του τα τελευταία 4 χρόνια, αλλά και ένα ακόμη παιδί με άλλη γυναίκα.

Όλοι περιγράφουν μια εκρηκτική κατάσταση ειδικά από τη στιγμή που όλα αυτά εκτυλίσσονταν σε μια γειτονιά του Κορωπίου καθώς τα σπίτια των δυο αντίζηλων γυναικών έχουν ελάχιστη απόσταση μεταξύ τους.
Το τι συνέβαινε προκύπτει από τα όσα είπε η 26χρονη που σήκωσε μαχαίορι και σκότωσε με επτά μαχαιριές την ερωτική της αντίζηλο:“Πέρυσι το καλοκαίρι είχε έρθει στο σπίτι μου (το θύμα) και ενώ εγώ ήμουν με το Γιάννη και την οικογένειά μου μου φώναζε και με έβριζε. Πριν από περίπου ένα μήνα ήρθε στο μαγαζί του Γιάννη και μετά από λεκτικό καβγά που είχαμε πάνω στο θυμό της προσπάθησε να με πατήσει με το αμάξι. Την απέτρεψε η Γιάννης”

Ο 41χρονος απ’ την πλευρά του ισχυρίζεται ότι ήταν η 26χρονη που δημιουργούσε προβλήματα:“Η γυναίκα μου ήταν ένας πολύ καλός άνθρωπος. Ή άλλη κοπέλα είχε νευρασθένεια. Ερχόταν στο συνεργείο, έκανε φασαρίες, είχε χτυπήσει τη γυναίκα μου δυο φορές. Είχαν προηγηθεί πάρα πολλά. Τη ζήλευε, ερχόταν εκεί έκανε καυγάδες. Της έκανε πολλά. «Θα σου σκοτώσω τα παιδιά, θα, θα, θα». Εγώ ήμουνα με τη γυναίκα μου. Πριν 8 μήνες έφυγα από το σπίτι γιατί φοβήθηκα. Γιατί με απειλούσε ότι θα μου σκοτώσει τα παιδιά. «Αν δεν φύγεις θα σου σκοτώσω τα παιδιά» και σηκώθηκα και έφυγα από το σπίτι μου. Λέω στη γυναίκα μου «τέρμα εδώ θα χωρίσουμε»… γιατί την είχε χτυπήσει κιόλας.”

Ένα τέτοιο επεισόδιο ξεκίνησε και την περασμένη Τετάρτη το βράδυ. Μόνο που αυτή τη φορά ο καυγάς κατέληξε σε τραγωδία. Η περιγραφή της 26χρονης λέει πολλά:“Μου είπε «σου αρέσει να πη… εμένα και μετά εσένα;». Εγώ της είπα «Τώρα σε πείραξε που γα… εμένα, 16χρόνια σε κεράτωνε» και εκείνη με άρπαξε από τα μαλλιά, με πέταξε κάτω χτυπώντας και βρίζοντάς με παράλληλα. Έπειτα εγώ σηκώθηκα και ενώ εκείνη πήγαινε προς το σπίτι θυμήθηκα το μαχαίρι που είχα κάτω από το κάθισμα του συνοδηγού. Αφού το πήρα από εκεί κρατώντας το με το δεξί μου χέρι πάνω στο θυμό μου όρμηξα πάνω της και της το κάρφωσα στην πλάτη χωρίς να θυμάμαι πόσες φορές.”

 

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε