Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Κορυφώνεται το δράμα στην Κρήτη – Κατέληξε ο Γερμανός και ο πατέρας του δώρισε τα όργανά του

ΦΩΤΟ από cretalive.gr

Κορυφώνεται το δράμα στο Ηράκλειο της Κρήτης με την απόπειρα δολοφονίας ενός 38χρονου και τελικά την απόπειρα αυτοκτονίας του δράστη.

Ο πατέρας του 36χρονου Γερμανού, ο οποίος ήταν κλινικά νεκρός, έδωσε τελικά τη συγκατάθεσή του προκειμένου να δωρηθούν τα όργανα του γιου του.

Η μεταφορά των οργάνων του 36χρονου αναμένεται να ολοκληρωθεί σήμερα και σύμφωνα με τις πληροφορίες από το flashnews.gr η καρδιά του θα δωρηθεί σε έναν ασθενή στο Ωνάσειο, τα νεφρά στο Λαϊκό Νοσοκομείο, το ήπαρ στο Ιπποκράτειο, ενώ οι πνεύμονες θα μεταφερθούν σε ασθενή στο Παλέρμο της Ιταλίας.

Το δράμα ξεκίνησε τη Δευτέρα, όταν ο 36χρονος γερμανός πυροβόλησε τον 38χρονο ιδιοκτήτη γυμναστηρίου, τραυματίζοντάς τον μάλιστα πολύ σοβαρά.

Στην συνέχεια, ο δράστης πήγε στα γραφεία της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου όπου εργάζεται η Ηρακλειώτισσα σύζυγός του και μετά απο σύντομη συνομιλία, έβαλε το πιστόλι στο κεφάλι και αυτοπυροβολήθηκε.

Ο 36χρονος διεκομίσθει στο ΠΑΓΝΗ, όπου σχεδόν απο την αρχή θεωρήθηκε ως κλινικά νεκρός. Χθες, Τρίτη, το βράδυ μετέβει απο την Γερμανία στο Ηράκλειο, ο πατέρας του 36χρονου, ο οποίος έδωσε την συγκατάθεσή του για να δοθεί ζωή σε άλλους συνανθρώπους μας, μέσα απο το δράμα της οικογένειάς του.

Στο μεταξύ ο 38χρονος Στέλιος Κτιστάκης έχει διαφύγει τον άμεσο κίνδυνο για την ζωή του, αλλά η νοσηλεία του αναμένεται να διαρκέσει μεγάλο χρονικό διάστημα, σύμφωνα με το flashnews.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Κρήτη: Τραγωδία με αθλητή του body building και Γερμανό ”πορτιέρη”!

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε