Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Κως: Πρωτοφανής επίθεση σε επιχειρηματία για λίγες ξαπλώστρες!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο άτυχος επιχειρηματίας προσπάθησε να σταματήσει τους κλέφτες, αλλά εκείνοι ήταν αποφασισμένοι να ολοκληρώσουν τη ”δουλειά” τους…

Όλα έγιναν σε παραλία στο Τιγκάκι της Κω. Θύμα ένας 45χρονος επιχειρηματίας που νοικιάζει ομπρέλες και ξαπλώστρες. Όταν λοιπόν ο κόσμος είχε φύγει από την παραλία και εκείνος ετοιμαζόταν να κλείσει και να επιστρέψει στο σπίτι του, είδε δύο άνδρες να σηκώνουν τις ξαπλώστρες και να προσπαθούν να τις βάλουν στο αυτοκίνητό τους.

Ο 45χρονος έτρεξε και προσπάθησε να τους απομακρύνει. Εκείνοι όμως, όχι μόνο δεν το έβαλαν στα πόδια, αλλά άρχισαν να τον χτυπούν με πρωτοφανή αγριότητα, με αποτέλεσμα να του σπάσουν το πόδι και να γεμίσουν το πρόσωπό του με μώλωπες!

Οι δράστες έφυγαν και ο επιχειρηματίας σφαδάζοντας στους πόνους ειδοποίησε την αστυνομία. Στη συνέχεια κάλεσε ασθενοφόρο και πήγε σε νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου. Οι έρευνες της αστυνομίας απέφεραν καρπούς αργά χθες το βράδυ, όταν και συνελήφθη ο ένας από τους δύο κακοποιούς.

Σύμφωνα με το ”Πρώτο Θέμα” πρόκειται για έναν 22χρονο από την Βουλγαρία που θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα, ενώ ο συνεργός του αναζητείται…

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε