Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Κρατούσε αιχμάλωτη 18χρονη, την εξέδιδε και της κατέστρεψε το πρόσωπο!

Εφιάλτη χωρίς τέλος έζησε ένα κοριτσάκι 18 χρόνων στα χέρια 45χρονου προαγωγού που της κατέστρεψε το πρόσωπο, όταν είδε ότι θα τον συλάμβαναν.

Ο 45χρονος αλλοδαπός συνελήφθη από άνδρες του τμήματος καταπολέμησης εμπορίας ανθρώπων στη Θεσσαλονίκη. Όπως προέκυψε από την έρευνα η κοπέλα βρισκόταν σε απελπιστική κατάσταση και δεν είχε τα μέσα για να συντηρηθεί. Αυτός την προσέγγισε και τάζοντάς της ότι θα την βοηθήσει την έκανε να τον εμπιστευτεί.

Από εκεί ξεκίνησε το μαρτύριο της κοπελίτσας. Ο 45χρονος της πήρε τα ταξιδιωτικά της έγγραφα και την έκλεισε σε σπίτι στην Πάτρα από όπου δεν την άφηνε να βγει. Από τις αρχές Νοεμβρίου την εξέδιδε παίρνοντας τα χρήματα από κατοίκους της πόλης που ασελγούσαν πάνω στη μικρή αλλοδαπή.

Το κοριτσάκι κατάφερε να αποδράσει από τα χέρια του στις 20 Δεκεμβρίου και να ταξιδέψει μέχρι τις Σέρρες. Όμως ο τύρρανός της την εντόπισε ξανά και πάλι με τη βία την έκλεισε σε σπίτι στη Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης. Ευτυχώς για την κοπέλα κάτοικοι της περιοχής είδαν τις ύποπτες κινήσεις του 45χρονου και ειδοποίησαν την αστυνομία. Μετά από έφοδο στο διαμέρισμα ο άνδρας συνελήφθη προχτές και το μαρτύριο της 18χρονης πήρε τέλος.

Το αποκορύφωμα ήταν ότι ο άνθρωπος αυτός, έχοντας μένος κατά του νεαρού κοριτσιού και πριν η αστυνομία εισβάλλει στο σπίτι, πήρε ένα ψαλίδι και “σημάδεψε” το πρόσωπο της κοπέλας με αυτό.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε