Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Κρήτη: Άφησε έγκυο την κόρη της… γυναίκας του!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ REUTERS

Η απίστευτη υπόθεση μεταφέρθηκε σε δικαστική αίθουσα και… το δικαστικό μέγαρο Ηρακλείου μετατράπηκε σε ρινγκ το πρωί!

Όπως διαβάζουμε στο CretaLive, ο 45χρονος άνδρας έφαγε το “ξύλο της αρκούδας”. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με τη σειρά.

Ενώ ήταν παντρεμένος με την 36χρονη συζυγό του, φέρεται να άφησε έγκυο τη 19χρονη κόρη της, από τον προηγούμενό της γάμο!

Ο 45χρονος έμενε μαζί με τη σύζυγο, το γιο που απέκτησαν οι δυο τους αλλά και τα τρία παιδιά της γυναίκας του από προηγούμενο γάμο. Σύμφωνα με το CretaLive, ο 45χρονος φέρεται να έδειρε τη σύζυγό του κι εκείνη να έφυγε από το σπίτι παίρνοντας μαζί της τα τέσσερα παιδιά της. Όμως, λίγες ημέρες μετά, η 19χρονη κόρη της επέστρεψε στο σπίτι μαζί με το 10χρονο αδερφάκι της και ζούσε με τον 45χρονο σύζυγο της μητέρας της.

Όταν η 36χρονη γυναίκα πήγε μια μέρα στο σπίτι για να δει τα παιδιά της, ο 45χρονος της αποκάλυψε ότι έχει σχέση με την κόρη της και το παιδί που περιμένει είναι δικό του!

Εμβρόντητη η 36χρονη ακολούθησε τη νομική οδό ζητώντας την έκδοση προσωρινής διαταγής για να μπορεί να βλέπει το 10χρονο παιδί της, το οποίο βρίσκεται με τον πατέρα του και τη 19χρονη αδερφή (και μητριά;) του, χωρίς να βλέπει τη μητέρα του.

Η εξέλιξη της υπόθεσης, όμως, ξεπέρασε κάθε ευφάνταστο σενάριο, καθώς τα αίματα “άναψαν” όταν κλήθηκε να καταθέσει η κουνιάδα της 36χρονης (σύζυγος του αδερφού της).
Ο 45χρονος ειρωνικά απευθύνθηκε στη μάρτυρα λέγοντάς της ότι θα ξεσπούσε … τις ορμές του και στο δικό της παιδί, αλλά …δεν πρόλαβε!

Η δίκη διεκόπη, όμως αντί να ηρεμήσουν τα πνεύματα … φούντωσαν! Η κουνιάδα έριξε μία μπουνιά στον 45χρονο ενώ τη σκυτάλη πήρε ο σύζυγός της, ο οποίος ξυλοκόπησε το 45χρονο.

Διαβάστε ακόμα:

Πάτρα: Την απέλυσε επειδή… την άφησε έγκυο!

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε