Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Κρήτη: Απολογείται αύριο για τις ληστείες των κοσμηματοπωλείων στη Χερσόνησο

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Το κατώφλι του δικαστικού μεγάρου αναμένεται να περάσει ξανά αύριο ο 33χρονος Αρμένιος που συνελήφθη το βράδυ του Σαββάτου για την εμπλοκή του σε δυο υποθέσεις ληστειών σε κοσμηματοπωλεία της Χερσονήσου για να απολογηθεί στην ανακρίτρια.

Ο 33χρονος αντιμετωπίζει κατηγορίες για ληστεία απο κοινού και κατ’ εξακολούθηση, σύσταση συμμορίας για την τέλεση κακουργημάτων, παράνομη οπλοφορία βαρέων όπλων κατ’ εξακολούθηση και εμπρησμό απο πρόθεση.

Σύμφωνα με το PrismaNews σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του αλλοδαπού εντοπίστηκαν δυο ρολόγια που όπως προέκυψε από την προανάκριση είχαν αφαιρεθεί τα κοσμηματοπωλεία στην περιοχή της Χερσονήσου, τα οποία και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες.

O 33χρονος υποστήριξε ότι δεν έχει καμία σχέση με τις ληστείες και τα κοσμήματα αναφέροντας ότι τα δυο ρολόγια τα αγόρασε παράνομα αλλά δεν τα έκλεψε.
Τα στοιχεία πάντως φέρουν τον 33χρονο ως τον εγκέφαλο για τις ληστείες που έγιναν στις 10 του περασμένου Ιουλίου στη Χερσόνησο και την 1η Αυγούστου στον Ανισσαρά.

Πιο συγκεκριμένα σύμφωνα και με την ανακοίνωση της αστυνομίας ο 33χρονος μαζί με ακόμη τέσσερα άτομα, είχε συστήσει εγκληματική οργάνωση και είχε αρχηγικό ρόλο, με σκοπό την διάπραξη ένοπλων ληστειών.

Διαβάστε ακόμα:

Κρήτη: Στα ίχνη της συμμορίας που χτυπά κοσμηματοπωλεία

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε