Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Κρήτη: ”Δεν ήθελα να σκοτώσω τον μακαρίτη”!

ΦΩΤΟ AΡXEIOY EUROKINISSI

Στην απολογία του ο 38χρονος, πατέρας τεσσάρων παιδιών, ισχυρίστηκε ότι δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει, αλλά  πυροβόλησε αμυνόμενος…

Μέσα στη μέρα αναμένεται η απόφαση του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Πειραιά για το φονικό στην Ανώπολη με θύμα τον 45χρονο Ηλία Παπασηφάκη.

Την θέση ότι ο 38χρονος κατηγορούμενος βρισκόταν σε κατάσταση βρασμού ψυχικής ορμής όταν πυροβόλησε και σκότωσε το 45χρονο συγχωριανό του, υποστήριξε κατά την αγόρευση του ο εισαγγελέας έδρας του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Πειραιά, Νίκος Τζουλάκης, ο οποίος τεκμηρίωσε αναλυτικά το σκεπτικό της πρότασης του.

Στην απολογία του ο 38χρονος, πατέρας τεσσάρων παιδιών, ισχυρίστηκε ότι δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει τον Παπασηφάκη αλλά τον πυροβόλησε αμυνόμενος αφού η ζωή του βρισκόταν σε κίνδυνο. Η απολογία του κινήθηκε εν πολλοίς σε όσα είχε πει και στο πρωτόδικο δικαστήριο.

”Δεν ήθελα ποτέ να συμβεί αυτό, να τον σκοτώσω το μακαρίτη. Νόμιζα ότι ήμουν νεκρός. Τι να σκεφτώ; Ό,τι θα σκότωνα άνθρωπο; Ότι είχα φέρει στον κόσμο ένα παιδί; Ότι η μάνα μου αναγκάζεται να πλένει σκάλες για να αναθρέψει τα παιδιά μου; Αυτά που γίνονται σήμερα;”, είχε υποστηρίξει. Η δίκη διακόπηκε για σήμερα με τις αγορεύσεις των συνηγόρων υπεράσπισης.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε