Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Κρήτη: Έλυσαν τις διαφορές τους με όπλα και μαγκούρες!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Τρία αδέρφια εισέβαλαν στο σπίτι του 38χρονου, στον οποίο αλλά και στον αδερφό του, επιτέθηκαν με μαγκούρες…

Μαλλιά κουβάρια έγιναν δυο οικογένειες στα Βορίζια, το βράδυ της περασμένης Κυριακής (03-07-2011). Η αστυνομία αναζητά τρία αδέρφια ως τους δράστες της επίθεσης σε βάρος 38χρονου συγχωριανού τους, τον οποίο χτύπησαν με μαγκούρες μέσα στο σπίτι του.

Οι δράστες καταγγέλλονται ότι χτύπησαν στο κεφάλι και τον μικρότερο αδερφό του τραυματία, ο οποίος ωστόσο δεν χρειάστηκε να διακομιστεί στο νοσοκομείο.

Μεταξύ των δύο οικογενειών υπάρχουν εδώ και χρόνια έντονες προστριβές και εντάσεις. Σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε στην αστυνομία, προχθές τη νύχτα τα τρία αδέρφια, ηλικίας 36, 42 και 38 ετών, εισέβαλαν στο σπίτι του 38χρονου και άρχισαν να τον χτυπούν με τις μαγκούρες στο πρόσωπο και στο σώμα.

Πριν μπουν στο σπίτι, φρόντισαν να πυροβολήσουν στον αέρα για εκφοβισμό με τις σφαίρες να βρίσκουν την πόρτα της αποθήκης. Στη συνέχεια, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, έκαναν το σπίτι γυαλιά-καρφιά ενώ άρπαξαν από συρτάρι της κουζίνας το χρηματικό ποσό των 1.000 ευρώ.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, ο 38χρονος τραυματίας αρχικώς μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Μοιρών και στη συνέχεια διακομίστηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Την καταγγελία στην Αστυνομία έκανε ο 29χρονος αδερφός του τραυματία, ο οποίος επίσης χτυπήθηκε στο κεφάλι, ενώ σε συμπληρωματική κατάθεση που έδωσε η σύζυγος του τραυματία υποστήριξε ότι απειλήθηκε η ζωή της.


Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε