Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Κρήτη: Η ώρα της δικαιοσύνης για τον γυμναστή – παιδεραστή, Νίκο Σειραγάκη!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Πλησιάζει η ώρα της Δικαιοσύνης για το Νίκο Σειραγάκη, τον προπονητή μπάσκετ από το Ρέθυμνο που κατηγορείται για παιδεραστία. Ο προπονητής θα καθίσει στο “σκαμνί”…

στον Πειραιά, καθώς τελικά η δίκη θα διεξαχθεί εκτός Κρήτης, στις 8 Απριλίου. Η υπόθεση που αποκαλύφθηκε μετά από πολύμηνη αστυνομική έρευνα, τον Δεκέμβριο του 2011 αφορά σε δεκάδες εφήβους του Ρεθύμνου, τους οποίους ο προπονητής φέρεται να εκμεταλλεύτηκε σεξουαλικά λόγω της ιδιότητας του και της απεριόριστης εμπιστοσύνης που έτρεφαν προς το πρόσωπο του οι ανήλικοι.

Το απόγευμα της 1ης Δεκεμβρίου του 2011 αστυνομικοί έσπασαν την πόρτα του σπιτιού του, στο Ρέθυμνο, και τον έπιασαν επ’ αυτοφώρω κατά την Αστυνομία (ο ίδιος το διαψεύδει) σε ασελγείς πράξεις με δύο 13χρονα αγόρια.

Στην δικογραφία που διαβιβάζεται στη Δικαιοσύνη, περιλαμβάνεται μακροσκελής λίστα με τα ονόματα ανηλίκων με τα οποία φέρεται να “συναναστρεφόταν” ο 47χρονος ο οποίος πλέον αντιμετωπίζει βαρύτατες κακουργηματικές κατηγορίες για κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια κατά συρροή. Ο 47χρονος, που αρνείται τα όσα του αποδίδονται, κρατείται στις φυλακές Τρίπολης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στην σελίδα ”Τοπικά Νέα” του NewsIt

Λάρισα: Σηκώθηκε από το κρεβάτι και άρχισε να μαχαιρώνει τον πατέρα του!

Αχαϊα: Πέθανε λίγο πριν γίνει η κηδεία του παιδικού του φίλου!

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε