Τρίτη, 19 Μαρ.
15oC Αθήνα

Κρήτη: Κινδυνεύει να χάσει την όρασή του, από τη δολοφονική επίθεση!

Κρήτη: Κινδυνεύει να χάσει την όρασή του, από τη δολοφονική επίθεση!

Κερδίζει όπως φαίνεται τη μάχη για τη ζωή ο ένας εκ των δύο νεαρών Ελλήνων που τραυματίστηκε κατά την συμπλοκή με τρεις Βούλγαρους( πατέρα και γιους) λίγο μετά τα μεσάνυχτα στους Κουνάβους Ηρακλείου.

Ο ένας από τους δύο Έλληνες που τραυματίστηκαν είναι καλά στην υγεία του, ο 25χρονος όμως φαίνεται πως κινδυνεύει να χάσει την όραση του, αποτέλεσμα της δολοφονικής επίθεσης που δέχτηκε με γεωργικό εργαλείο. 

Όλα ξεκίνησαν όταν η οικογένεια των Βουλγάρων (οι οποίοι βρίσκονταν υπό την επήρεια αλκοόλ) έκαναν επικίνδυνους ελιγμούς με αυτοκίνητο στο κέντρο του χωριού, κάποιοι ντόπιοι προσπάθησαν να τους σταματήσουν. Τα αίματα άναψαν και ακολούθησε συμπλοκή. 

Σύμφωνα με το flashnews.gr, οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο και οι Βούλγαροι (οι δύο νεαροί, 21ος και 23ων ετών) συνελήφθησαν από τις αρχές.

Μάλιστα στο χωριό του Δήμου Αρχανών – Αστερουσίων δεν άργησαν να έρθουν και πράξεις αντεκδίκησης, αφού άγνωστοι κατέστρεψαν τα αυτοκίνητα της οικογένειας των Βουλγάρων που ήταν σταθμευμένα στο χωριό. 

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε