Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Κρήτη: Μαχαίρωσαν σερβιτόρο σε μπαρ επειδή τους ζήτησε να πληρώσουν!

ΦΩΤΟ AΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ AΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Υπό αυστηρά μέτρα ασφαλείας αναμένεται να διεξαχθεί στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Νεαπόλεως η δίκη για το μακελειό που είχε σημειωθεί…

ξημερώματα Πρωτοχρονιάς του 2010 σε μπαρ των Μοιρών με θύμα τον 27χρονο σερβιτόρο Αργύρη Γρηγοράκη.

Η περίπτωση του άτυχου νεαρού συγκλόνισε την τοπική κοινωνία καθώς βρέθηκε μία ανάσα από το θάνατο για ασήμαντη αφορμή. Ο 27χρονος δέχθηκε αλλεπάλληλες μαχαιριές μπροστά στα μάτια δεκάδων θαμώνων επειδή- κατ’ εντολή του εργοδότη του – έκανε το… λάθος να ζητήσει από τους «πελάτες» να πληρώσουν άμεσα την παραγγελία και εν προκειμένω το μπουκάλι ουίσκι που τους άφησε στο τραπέζι.
O άτυχος σερβιτόρος σε παλιότερη φωτογραφία - ΦΩΤΟ από cretalive.gr

Στο εδώλιο θα καθίσουν ένας 24χρονος κτηνοτρόφος, που αντιμετωπίζει την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας, (παραδόθηκε έξι μήνες μετά το μακελειό) και ένας νεαρός οικοδόμος από τη Μεσαρά που κατηγορείται για άμεση συνέργεια στην απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Τα όσα αναφέρονται στο βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Ηρακλείου είναι καταπέλτης για τους δύο κατηγορούμενους. Οι δύο κατηγορούμενοι μαζί με τις συντρόφους τους είχαν πάει να διασκεδάσουν στο μπαρ όπου εργαζόταν περιστασιακά ο 27χρονος.

Μετά το φραστικό επεισόδιο που έγινε με αφορμή την πληρωμή της παραγγελίας, αποχώρησαν εκνευρισμένοι, όμως δεκαπέντε λεπτά αργότερα οι δύο άνδρες επέστρεψαν. Στο βούλευμα αναφέρεται χαρακτηριστικά ότι πήγαν στο αυτοκίνητο απ’ όπου ο 24χρονος κτηνοτρόφος πήρε ένα μαχαίρι και επέστρεψαν για να ζητήσουν το λόγο.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε