Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Κρήτη: Τρεις άνδρες αναζητά η αστυνομία για το μακελειό στο Ροτάσι – Θρήνος για τον 17χρονο

ΦΩΤΟ από το PrismaNews
ΦΩΤΟ από το PrismaNews

Με σημερινή της ανακοίνωση η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης αναφέρεται στο χθεσινό μακελειό στο Μονοφάτσι Ηρακλείου και στην άγρια δολοφονία του 17χρονου…

Σύμφωνα με αυτή, ο 17χρονος τραυματίστηκε θανάσιμα ύστερα από συμπλοκή επτά ατόμων.
Από τη συμπλοκή τραυματίστηκαν επίσης τρία άτομα, ενώ σε εξέλιξη οι αστυνομικές έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των υπόλοιπων τριών ατόμων.

Όλα έγιναν χθες το μεσημέρι, σε αγροτική περιοχή του Δημοτικού Διαμερίσματος Ροτασίου του Δήμου Αρχανών – Αστερουσίων, όταν τα επτά άτομα ηλικίας 39, 23, 24, 44 ετών και τρεις 17χρονοι τσακώθηκαν για κτηματικές διαφορές.
Αποτέλεσμα ήταν να αφήσει την τελευταία του πνοή ο ένας 17χρονος, να τραυματιστεί σοβαρά άλλος ένας συνομήλικός του καθώς και δύο άνδρες ηλικίας 39χρονου 23 ετών. Οι δύο τελευταίοι, τραυματίστηκαν σοβαρά…

ΦΩΤΟ από το PrismaNews

Βγήκαν μαχαίρια και όπλα!

Οι εμπλεκόμενοι έχουν μαντριά στην περιοχή. Κατά τη διάρκεια του επεισοδίου, όπως διαβάζουμε στο PrismaNews, χρησιμοποιήθηκε ένα πυροβόλο όπλο αγνώστου τύπου, ράβδοι των βοσκών αλλά και μαχαίρια!

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία όπου και νοσηλεύονται, φρουρούμενοι ενώ οι υπόλοιποι δράστες αναζητούνται. Τις αστυνομικές έρευνες και την προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.

Η πισώπλατη μαχαιριά έκοψε το νήμα της ζωής του 17χρονου

Αυτό τουλάχιστον, αναφέρει από χθες το PrismaNews…
Η σωρός του, που βρίσκόταν μέχρι αργά χθες τη νύχτα στο νεκροτομείου του ΠΑΓΝΗ, φαίνεται ότι έδωσε στο πλαίσιο της προανάκρισης όλα τα στοιχεία για την άγρια συμπλοκή ανάμεσα στις δύο οικογένειες, για τις κτηματικές διαφορές.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, ο 17χρονος δολοφονήθηκε από κάποιον που κρατούσε μαχαίρι και το θανατηφόρο χτύπημα το δέχτηκε στην πλάτη.

Ψάχνουν τους άλλους τρεις

ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις “χτενίζουν” στην ευρύτερη περιοχή του Μονοφατσίου αναζητώντας τους υπόλοιπους που συμμετείχαν στην άγρια συμπλοκή και ανάμεσα τους- οι εκτιμήσεις αναφέρουν ότι – βρίσκεται και ο δράστης του φονικού.

Η αστυνομία μέχρι αυτή την ώρα αναζητά έναν επίσης 17χρονο, έναν 42χρονο και έναν 24χρονο. Όλοι είναι ντόπιοι και ανήκουν στην άλλη οικογένεια με την οποία υπήρχε η διαμάχη για τα κτηματικά. Μάλιστα, μέχρι αυτή την ώρα, δεν έχουν βρεθεί ούτε τα όπλα που χρησιμοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια της συμπλοκής.

Διαβάστε ακόμα:

Θρήνος στην Κρήτη για τον 17χρονο νεκρό του μακελειού! ΦΩΤΟ

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε