Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Κρήτη:Αποφυλακίστηκαν 7 μήνες μετά τη στυγερή δολοφονία!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Αποφυλακίστηκαν με περιοριστικούς όρους οι δύο από τους πέντε κατηγορούμενους στην υπόθεση της φρικτής δολοφονίας του 98χρονου Γιώργου Θεοδωρουλάκη από το Βενεράτο.

Πρόκειται για τους δύο Ηρακλειώτες, 42 και 49 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι την περασμένη εβδομάδα είχαν εμφανιστεί στο Δικαστικό Συμβούλιο Ηρακλείου με τη συμπλήρωση του εξαμήνου κράτησης τους. Οι τρεις Σύριοι συγκατηγορούμενοι τους θα παραμείνουν στην φυλακή μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης.

Σχεδόν επτά μήνες μετά την άγρια δολοφονία του γέροντα με κίνητρο την ληστεία, το δικαστικό συμβούλιο Ηρακλείου αποφάσισε να άρει την κράτηση των δύο Ηρακλειωτών και να τους αποφυλακίσει με περιοριστικούς όρους.

Συγκεκριμένα στον 42χρονο κατηγορούμενο επιβλήθηκε απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και εμφάνιση κάθε μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής του. Στο 49χρονο επιπλέον επιβλήθηκε χρηματική εγγύηση ύψους 20.000 ευρώ, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες του cretalive.gr, καταβλήθηκε άμεσα.

Όσο για τους τρεις Σύρους συγκατηγορούμενους τους 33, 25 και 19 ετών, το Δικαστικό Συμβούλιο αποφάσισε την παράταση της κράτησης τους στις φυλακές όπου είναι ήδη προφυλακισμένοι.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε