Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Κρήτη:Στο ”σκαμνί” για τα εμετικά βίντεο πορνογραφίας με 3χρονα παιδάκια!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Η σκληρότητα των εικόνων στα βίντεο, συγκλόνισε ακόμα και τους αστυνομικούς – Την ίδια ώρα η τοπική κοινωνία προσπαθεί να συνέλθει από τις αποκαλύψεις για τη ”ροζ” καθηγήτρια…

Απολογείται σήμερα, ο 38χρονος από τα Μάλια που συνελήφθη έχοντας στην κατοχή του σκληρό πορνογραφικό υλικό, με πρωταγωνιστές… ακόμη και 3χρονα παιδάκια, σε βάρος των οποίων ασελγούσαν ενήλικες!

Τόσο οι φωτογραφίες όσο και τα βίντεο προκαλούν αηδία αλλά και οργή εναντίον όλων εκείνων που τα διακινούν για να κερδίσουν χρήματα, από άτομα που πληρώνουν – πολλές φορές αδρά – για να τα αποκτήσουν.

Σε βάρος του 38χρονου, που σύμφωνα με το cretalive.gr, φέρεται να αποδέχεται ότι κατείχε το υλικό αλλά σε καμία περίπτωση δεν το διακινούσε, έχει ασκηθεί ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για κατοχή παιδικού πορνογραφικού υλικού.

Τα ηλεκτρονικά του «ίχνη» είχαν εντοπιστεί από τους «χάκερς» της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος τις τελευταίες 30 ημέρες στο πλαίσιο του προγράμματος τελευταίας τεχνολογίας με το οποίο είχε εξοπλιστεί η υπηρεσία για τον εντοπισμό τέτοιων δραστηριοτήτων. Εκτός από τον 38χρονο, φέρεται να εντόπισαν τα «ίχνη» ακόμα πέντε ατόμων.

Όλα αυτά την ώρα που η τοπική κοινωνία προσπαθεί να συνέλθει από τις πρόσφατες αποκαλύψεις για τη δράση των παιδεραστών στο Ρέθυμνο, αλλά και το σάλο που προκλήθηκε από την υπόθεση της ”ροζ” καθηγήτριας, που ”ψάρευε” μαθητές στο facebook (διαβάστε το σχετικό άρθρο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ηράκλειο: Τη βίαζε εδώ και χρόνια ο ίδιος της ο αδερφός!

Νέο κρούσμα παιδεραστίας στην Κρήτη! Τον κάλεσαν στο ρεβεγιόν και ασέλγησε σε 11χρονη!

Χανιά: Περιμένουν τη δικογραφία για τη ”ροζ” δασκάλα -”Ψάρευε” μαθητές στο facebook!

Ρέθυμνο:Αυτοκτόνησε ο γυμναστής-παιδεραστής -Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία από τις αποκαλύψεις!

Η προκλητική ομολογία του παιδεραστή της Κρήτης – Τουλάχιστον 80 παιδιά έπεσαν στα δίχτυα του!

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε