Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Κρήτη:Τον έδεσαν σε μια ελιά και έκαψαν το αυτοκίνητό του!

ΦΩΤΟ AΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Τον έδεσαν, τον λήστεψαν, πήραν το αυτοκίνητό του και εξαφανίστηκαν, δύο ληστές, οι οποίοι περίπου στις 12.00 είχαν στήσει “καρτέρι” σε διανομέα τσιγάρων.

Οι δύο άνδρες, για τους οποίους ο διανομέας είπε ότι φορούσαν κουκούλες και βρώμικα ρούχα, έστησαν “μπλόκο” στην κλούβα και με την απειλή ενός πιστολιού κι ενός μεγαλύτερου όπλου, κατέβασαν από το αυτοκίνητο, τον οδηγό.

Οι δύο δράστες έδεσαν με πλαστικά κλιπς (όπως αυτά που χρησιμοποιούνται σε ηλεκτρολογικές εργασίες) τον οδηγό σε μια ελιά, άρπαξαν το τσαντάκι του και την κλούβα με τα τσιγάρα και εξαφανίστηκαν.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, περίπου 3 χλμ, παρακάτω, στην περιοχή της Κιθαρίδας, στο δρόμο προς το Σάρχο, βρέθηκε λίγο αργότερα η κλούβα που μαζί με τα τσιγάρα είχε παραδοθεί στις φλόγες – ως αποτέλεσμα ενέργειας των δραστών, για να εξαφανίσουν κάθε στοιχείο που θα “πρόδιδε” την ταυτότητά τους.

Σύμφωνα με την εκτίμηση, το τσανγτάκι του διανομέα τσιγάρων περιείχε 10.000-12.000 ευρώ, ενώ αυτή την ώρα δύο οχήματα της Πυροσβεστικής βρίσκονται στο σημείο όπου κάηκε το αυτοκίνητο και η αστυνομία έχει εξαπολύσε ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών.

 


Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε