Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Κυκλοφορούσαν και πυροβολούσαν με τα “καλάσνικοφ” οι ληστές

Όλα ξεκίνησαν δέκα λεπτά μετά τις οκτώ το βράδυ στην οδό Τραλέων στο Γαλάτσι. Οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ
θεώρησαν ύποπτο ένα Skoda με τρεις άνδρες

Αμέσως διαπίστωσαν ότι το αμάξι ήταν κλεμμένο. Οι τρεις δράστες το είχαν κλέψει μόλις μια μέρα πριν από την Κηφισιά.
Σήμανε συναγερμός και οι άνδρες της ΔΙΑΣ άρχισαν καταδίωξη. Η επιχείρηση της αστυνομίας πήγαινε καλά μέχρι την οδό Χαλκίδος στα όρια με τα Πατήσια.

Οι δράστες πάντα ακολουθούμενοι από τις μηχανές των αστυνομικών μπήκαν ανάποδα στο δρόμο. Αυτό ήταν το λάθος τους γιατί “φράκαραν”. Εκεί όμως απέδειξαν ότι είναι αδίστακτοι.


Πρώτη τους κίνηση ήταν να βγουν και οι τρεις από το αυτοκίνητο και να στρέψουν τα δυο “καλάσνικοφ” και το πιστόλι εναντίον των αστυνομικών.

Έριξαν στο ψαχνό. Ευτυχώς οι αστυνομικοί ήταν καλά προετοιμασμένοι και είχαν ήδη καλυφθεί. Ανταπέδωσαν τα πυρά, αλλά πλάι στο νοσοκομείο Πατησίων και σχεδόν δίπλα σε ένα super market που ήταν σε λειτουργία οι αστυνομικοί περιόρισαν τα πυρά τους.
Οι αδίστακτοι ληστές είχαν μια “χρυσή ευκαιρία” να διαφύγουν.

Άρπαξαν τρία αυτοκίνητα σε 1 χιλιόμετρο!

Με τα όπλα στα χέρια και ενώ η κίνηση στο στενό της Χαλκίδος έχει παγώσει αναγκάζουν τον οδηγό ενός βαν να κατέβει και αρπάζουν το αμάξι.

Κάνουν ολόκληρη μανούβρα και βγαίνουν από την οδό Χαλκίδος προς την Αχαρνών. Πριν προλάβουν οι αστυνομικοί να συνεχίσουν την καταδίωξη και ενώ διαβιβάζουν ότι καταδιώκουν πλέον ένα βαν οι τρεις κακοποιοί αλλάζουν και πάλι αυτοκίνητο.

500 μέτρα πιο κάτω, στην οδό Οδυσσέως τέρμα Αχαρνών βγαίνουν από το βαν, πυροβολούν στον αέρα και αναγκάζουν την οδηγό ενός μικρού Daewoo να κατέβει. Αρπάζουν το δεύτερο όχημα και φεύγουν και πάλι.

Πριν προλάβουν οι αστυνομικοί να ελέγξουν το βαν και να μάθουν από την οδηγό ότι πλέον κινούνται με το δικό της αυτοκίνητο οι δράστες έχουν περάσει κάτω από την εθνική οδό προς Αγίους Αναργύρους!

Έχοντας διανύσει άλλο μισό χιλιόμετρο οι δράστες ακινητοποιούν έναν ακόμη οδηγό. Τον κατεβάζουν από το Citroen που οδηγούσε του το παίρνουν και φεύγουν προς άγνωστη κατεύθυνση…

Οι αστυνομικοί τους έχασαν. Παρά τις έρευνες όλη τη νύχτα δεν βρήκαν κανένα ίχνος τους.

Διαβάστε επίσης:

Οι φωτογραφίες των δύο νεκρών αστυνομικών στου Ρέντη – Οι δράστες ήταν αποφασισμένοι για λουτρό αίματος

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε