Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Κυκλοφορούσε με Porsche και Aston Martin ο ληστής

(ΦΩΤΟ EUROKINISSI)
(ΦΩΤΟ EUROKINISSI)

Η … μεγάλη ζωή πρόδωσε τον δράστη δύο ληστειών σε χρηματαποστολή και super market.

Οι αστυνομικοί έφτασαν στα ίχνη του ακολουθώντας τα χρήματα που… σκορπούσε για να αγοράσει ακριβά αυτοκίνητα.
Από τον Ιανουάριο του 2003 που έγινε η ληστεία της χρηματαποστολής των ΕΛ.ΤΑ. με λεία τρία εκατομμύρια ευρώ ο δράστης κυκλοφορούσε στο Αίγιο όπου μένει με αυτοκίνητα όπως porsche και aston martin..

 

Μια… “απίθανη” ιστορία
Οι ένοχοι στην υπόθεση είναι συνολικά τρεις με τα μέχρι τώρα στοιχεία.
Οι αστυνομικοί εξιχνίασαν την υπόθεση καθώς κανείς από τους τρεις ληστές δεν είχε πάρει το παραμικρό μέτρο… προφύλαξης. Το αντίθετο.
Οι αστυνομικοί ερευνούσαν εδώ και ένα μήνα δυο ληστείες που είχαν γίνει στην Πάτρα. Μεταξύ των ατόμων που προσήγαγαν ήταν και ο 36χρονος με τα ακριβά γούστα στα αυτοκίνητα.
Ήταν στην κορυφή της λίστας με υπόπτους καθώς ήταν εκτός φυλακής με περιοριστικούς όρους καταδικασμένος σε 25χρόνια κάθειρξη για ληστείες.
Όταν έκαναν έρευνα στο σπίτι του βρήκαν 3.000 ευρώ και ένα όπλο. Έτσι έκαναν έρευνα και σε σπίτι της Γλυφάδας που είχε αγοράσει πρόσφατα. Εκεί εντόπισαν 85.000 ευρώ τα οποία ήταν σε δεσμίδες και έφεραν ακόμη πάνω τους τις ετικέτες της τράπεζας. Οι αριθμοί των χαρτονομισμάτων παρέπεμπαν στη ληστεία της χρηματαποστολής των ΕΛ.ΤΑ τον Ιανουάριο του του 2009.
Όπως αποκαλύφθηκε ο 36χρονος και ένας ακόμη συνεργός του επιτέθηκαν στη χρηματαποστολή. Ένας από τους φρουρούς ήταν συνεργός τους. 

Σύμφωνα με την αστυνομία ο φρουρός της χρηματαποστολής είχε στείλει βίντεο μέσω κινητού με το εσωτερικό του θωρακισμένου οχήματος για να ξέρουν το χώρο οι συνεργοί του, ενώ τους είχε δώσει και όλες τις πληροφορίες για το που και πότε πρέπει να επιτεθούν.

Οι ληστές φαίνεται μάλιστα πως είχαν σχεδιάσει και τον τραυματισμό του φρουρού για να μην κινηθούν υποψίες εναντίον του.

Οι δράστες είχαν αρπάξει συνολικά 2.980.980 ευρώ.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε