Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Κύκλωμα κοκαΐνης στο Κολωνάκι: Πελάτες πασίγνωστος ηθοποιός της τηλεόρασης και σύζυγοι επιχειρηματιών – Οι διάλογοι “φωτιά” και το “γλωσσάρι”

Κύκλωμα κοκαΐνης στο Κολωνάκι: Πελάτες πασίγνωστος ηθοποιός της τηλεόρασης και σύζυγοι επιχειρηματιών – Οι διάλογοι “φωτιά” και το “γλωσσάρι”

– Ηθοποιοί, εισοδηματίες και γυναίκες γνωστών επιχειρηματιών πελάτες του κυκλώματος κοκαΐνης στο Κολωνάκι
– Άφαντος ο 52χρονος, ιδιοκτήτης γνωστού bar restaurant που έπαιζε πρωταγωνιστικό ρόλο στο κύκλωμα
– Σύζυγος πασίγνωστου επιχειρηματία αγόραζε 200€ κοκαΐνη τη φορά
– Το ίδιο ποσό διέθετε και γνωστός ηθοποιός που παίζει σε τηλεοπτικό σήριαλ!
– Εισοδηματίας του Κολωνακίου έκανε παραγγελίες 800-900€ και πλήρωνε τοις μετρητοίς
– Έκαναν μέχρι και… delivery αλλά τους χάλασαν τα σχέδια τα μπλόκα των αγροτών!

Ονόματα “φωτιά”, ηθοποιών, εισοδηματιών του Κολωνακίου, ακόμα και γυναίκες γνωστών επιχειρηματιών, προμηθεύονταν κοκαΐνη και χασίς από το πολυδαίδαλο κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών, στο οποίο φέρεται να έπαιζε κεντρικό ρόλο ιδιοκτήτης γνωστού bar restaurant της περιοχής, ο οποίος διαφεύγει της σύλληψης.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής, έχουν καταγράψει συνομιλίες μεταξύ του γνωστού επιχειρηματία και των πελατών του, οι οποίοι ανήκουν στην “υψηλή κοινωνία” και βέβαια είναι θαμώνες του διάσημου bar restaurant που διατηρούσε μέχρι πρότινος στο Κολωνάκι.

Μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο συγκεκριμένος άνθρωπος, ο οποίος ήταν συνδαιτυμόνας προσώπων της “showbiz”, πολιτικών αλλά και επιχειρηματιών, ήταν έτοιμος από τα κέρδη που είχε αποκομίσει από το εμπόριο κοκαΐνης και χασίς, να ανοίξει νέο νυχτερινό κέντρο στο Γκάζι προκειμένου να “ξεπλένει το μαύρο χρήμα”.

Ήδη οι αστυνομικοί της Δίωξης, οι οποίοι όλα αυτό το διάστημα παρακολουθούσαν μέσω του “υπέρ κοριού” το κινητό τηλέφωνο του καταζητούμενου, αλλά και τον ίδιο με φυσικές παρακολουθήσεις, έχουν καταγράψει τηλεφωνήματα από μια συγκεκριμένη κυρία, η οποία είναι σύζυγος πασίγνωστου επιχειρηματία στο χώρο του θεάματος και της ψυχαγωγίας, η οποία έπαιρνε τηλέφωνο τον 52χρονο και του έκανε παραγγελίες κοκαΐνης, αξίας άνω των 200 ευρώ την φορά.
Μάλιστα η συγκεκριμένη κυρία χρησιμοποιούσε κινητό τηλέφωνο του οποίου η σύνδεση “βγαίνει” σε άγνωστο άνδρα ίσως….”φάντασμα”.

Ανάμεσα στους πελάτες του 52χρονου καταζητούμενου είναι και πασίγνωστος τηλεοπτικός ηθοποιός, που παίζει σε γνωστό σήριαλ της TV, ο οποίος έπαιρνε τηλέφωνο τον ιδιοκτήτη του διάσημου bar restaurant, και του ζητούσε “δυο πακέτα τσιγάρα”. Δηλαδή δυο γραμμάρια κοκαΐνης έναντι 200 ευρώ.

Ο καλύτερος πελάτης του 52χρονου είναι γνωστός εισοδηματίας του Κολωνακίου, ο οποίος αγόραζε ποσότητες κοκαΐνης για τον ίδιο και την παρέα του, αξίας άνω των 500 ευρώ. Δηλαδή έπαιρνε κάτι παραπάνω από 5 γραμμάρια κοκαΐνης τη φορά, έναντι 100 ευρώ το γραμμάριο της “άσπρης σκόνης”.

Οι συνομιλίες και το… delivery σε πελάτη

Τα μπλόκα των αγροτών στα Εθνικά Οδικά Δίκτυα φαίνεται πως είχαν κάνει ζημιά στο κύκλωμα, καθώς το τελευταίο διάστημα οι πελάτες είχαν ξεμείνει από “πράγμα”, αφού δεν μπορούσαν να περάσουν τα αυτοκίνητα που μετέφεραν τα ναρκωτικά, λόγω των τρακτέρ. 

Χαρακτηριστικός ο διάλογος που έχει καταγράψει ο “υπέρ κοριός” της ΕΛ.ΑΣ μεταξύ του ιδιοκτήτη του γνωστού bar Restaurant κι ενός εκ των πελατών του στο κύκλωμα:

Πελάτης: “Γιατί αργούμε έτσι ρε φίλε; Τι γίνεται;”
52χρονος: “Δεν φταίω εγώ ρε φίλε, δεν βλέπεις τις γίνεται με τους αγρότες; Δεν μπορούν να περάσουν τα πράγματα”
Πελάτης: “…και τι θα κάνουμε εμείς ρε φίλε; Πώς θα την βγάλουμε;”
52χρονος: “Το ξέρω φίλε, αλλά έχω έναν άλλο σχεδιασμό για πιο κοντά, κατάλαβες; Λίγο υπομονή κάνε και θα δούμε τι θα γίνει”.
Πελάτης: “…τόση καθυστέρηση ρε φίλε; μήπως συμβαίνει κάτι άλλο; Δηλαδή άμα οι αγρότες καθίσουν στις Εθνικές για κάνα δυο μήνες, τι θα κάνουμε; Μήπως έχεις ρε, κανένα άλλο πρόβλημα;”
52χρονος: “…όχι αγορίνα μου τι λόγια είναι αυτά που λες; Κανε λίγο υπομονή και όλα θα τα κανονίσουμε. Όλος ο κόσμος έχει πρόβλημα, δεν είσαι μόνο εσύ”.

Ένας από τους πελάτες του 52χρονου και μόνιμος θαμώνας στο Bar restaurant, είναι γνωστός εισοδηματίας του Κολωνακίου, οποίος ξοδεύει τουλάχιστον 800 με 900 ευρώ την εβδομάδα για την αγορά κοκαΐνης, και μάλιστα δεν έκανε παζάρια για την τιμή, πλήρωνε απευθείας όσα χρήματα του ζητούσε ο καταζητούμενος, ενώ τα ναρκωτικά έφθαναν κατευθείαν στο σπίτι του στο Κολωνάκι με… delivery.

Ωστόσο ο ίδιος άνθρωπος παίρνει τηλέφωνο τον διακινητή και του κάνει παράπονα για το σκάρτο “πράμα” που του πάσαρε.

Εισοδηματίας: “…έλα…μεγάλε έχω παράπονα από σένα και εγώ δεν θα έπρεπε να έχω παράπονα για ό,τι μου δίνεις, γιατί πληρώνω.”
52χρονος: “…μην με τρελαίνεις έχεις από μένα παράπονα;”
Εισοδηματίας: “… τι λες τώρα έχουμε αρρωστήσει όλοι εδώ πέρα με αυτό που πήραμε…ψάξε το γιατί, ούτε η “φούστα” ούτε η “μπλούζα” ήταν εντάξει…σκάρτο”
52χρονος: “…μιλάς σοβαρά φίλε; Δεν ξέρω τίποτα, τώρα το ακούω εγώ τα είχα για αφρό”.
Εισοδηματίας: “Εγώ έκρινα καλό να σε ενημερώσω για να κανονίσεις την πορεία σου.”
52χρονος: “…σε παρακαλώ θα πάρω εγώ και θα το κανονίσω…σορι εε;;; Πες μου τι θες και θα στο φέρω εγώ τώρα στο σπίτι και δεν θέλω τίποτα”.

Ανάμεσα στις συνομιλίες είναι αυτή που έχει καταγράψει ο “κοριός” μεταξύ του διάσημου ηθοποιού και του 52χρονου ιδιοκτήτη του ρεστοράν:
Ηθοποιός: “Έλα φιλαράκι θα περάσω το βράδυ να πιω ένα ποτάκι θα είσαι εκεί;”
52χρονος: “ναι φίλε μου στο μαγαζί θα είμαι θες κάτι;”
Ηθοποιός: “…ναι φίλε θέλω δυο πακέτα τσιγάρα ξέρεις”
52χρονος: “ΟΚ, πέρνα να πιεις το ποτό και θα τα πούμε… έτοιμος θα είσαι”.
Βέβαια τα δυο “πακέτα τσιγάρα” δεν είναι άλλο από δυο γραμμάρια κοκαΐνης, όπως διαπίστωσαν από τις φυσικές παρακολουθήσεις οι αστυνομικοί της Δίωξης.

Το δικό τους… γλωσσάρι

Οι εμπλεκόμενοι στο κύκλωμα, πελάτες και διακινητές, είχαν δικούς τους κωδικούς για τις παραγγελίες τους και τα φορτία των ναρκωτικών και παράλληλα χρησιμοποιούσαν συνθηματικά, πιστεύοντας πως έτσι θα γλιτώσουν από τα “ηλεκτρονικά αυτιά” της ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με τα όσα αναγράφονται στην ογκώδη δικογραφία οι συνθηματικές ονομασίες που χρησιμοποιούσαν ήταν οι εξής:
Τσόκο: το κατεργασμένο χασίς τύπου “σοκολάτα”.
Κρεμούλα: μεθαμφεταμίνη τύπου MDMA.
Φου: χασίς τύπου “φούντα”.
Αλβανός: Αλβανικό χασίς.
Σκού: χασίς τύπου skunk.
Άλμπα: επίσης το Αλβανικό χασίς.
Πατρίδα: το Ελληνικό χασίς.
Κοκορέτσι: Κοκαΐνη.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε