Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Λακωνία: Επιχείρηση σκούπα της αστυνομίας

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Κατά τη διάρκεια της βραδινής επιχείρησης 12 άτομα οδηγήθηκαν στην Ασφάλεια…

Στην αστυνομική επιχείρηση συμμετείχαν είκοσι τρεις αστυνομικοί από το τμήμα ασφαλείας Σπάρτης και το τμήμα Περιφέρειας Σπάρτης, καθώς και τις Ομάδες Ο.Π.Κ.Ε., Ο.Ε.Π.Τ.Α. και ΔΙ.ΑΣ. Αρχικά συνελήφθησαν επτά άτομα. Ένας αλλοδαπός για παράβαση του νόμου “περί αλλοδαπών”, τρεις Έλληνες για εκκρεμείς καταδικαστικές αποφάσεις και τρεις αλλοδαποί για ναρκωτικά.

Σε έρευνα για ναρκωτικά, που έγινε σε σπίτι όπου διέμεναν οι δύο από τους προαναφερόμενους συλληφθέντες (ένας υπήκοος Αλβανίας και μία υπήκοος Βουλγαρίας), βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 4,4 γραμμάρια ηρωίνης, σε πέντε ανισοβαρείς συσκευασίες, 36,7 γραμμάρια χασίς, εννέα κινητά τηλέφωνα, ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής , ένα στιλέτο και το ποσό των 680 ευρώ, προερχόμενο από εμπορία ναρκωτικών ουσιών.

Επιπλέον, ύστερα από αξιοποίηση στοιχείων, που προέκυψαν από τη διερεύνηση και την προανάκριση, προσήχθησαν στην ασφάλεια Σπάρτης ακόμη πέντε άτομα, από τα οποία συνελήφθη ένα, γιατί προέκυψε ότι, χθες, είχε αγοράσει ποσότητα ηρωίνης από τους αλλοδαπούς δράστες.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε