Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Λακωνία: Σπείρα Ρουμάνων πίσω από 25 κλοπές!

Μέρος από τα αντικείμενα που βρήκε η αστυνομία - ΦΩΤΟ από astynomia.gr
Μέρος από τα αντικείμενα που βρήκε η αστυνομία - ΦΩΤΟ από astynomia.gr

H δράση της σπείρας ξεκίνησε στις 20 Οκτωβρίου του 2009 και ολοκληρώθηκε πριν από 2 μέρες… (δείτε φωτό)

Πρόκειται για 3 Ρουμάνους, που συνελήφθησαν σε αγροικία του δημοτικού διαμερίσματος Βουτιάνων του δήμου Οινούντος. Στην κατοχή τους βρέθηκε μεγάλος αριθμός κλαπέντων αντικειμένων.

Απο την προανάκριση εξιχνιάστηκαν συνολικά 25 περιπτώσεις κλοπών και διαρρήξεων που είχαν διαπράξει, από τις  20/10/2009 έως 12/12/2010, στην ευρύτερη περιοχή των Δήμων Σπάρτης και Οινούντος. Αυτές αφορούν περιπτώσεις κλοπών αντικειμένων μεγάλης αξίας από ιδιοκτησίες (οικίες, αγροτικές αποθήκες κ.α.) , όπως χρυσαφικά , ηλεκτρικά είδη, κυνηγετικό όπλο κ.λ.π., καθώς και κλοπή φορτηγού.

Μέρος από τα κλοπιμαία των δραστών - ΦΩΤΟ από astynomia.gr

Τα κλοπιμαία που βρέθηκαν αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους, ύστερα από σχετική αναγνώρισή τους. Επίσης κατείχαν και άλλα αντικείμενα, τα οποία πιθανολογείται ότι είναι ομοίως προϊόντα κλοπών και ως εκ τούτου παρακαλούνται όσοι εκ των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής των Δήμων Σπάρτης και Οινούντος τυγχάνουν θύματα κλοπής, να μεταβούν στο Α.Τ.Περιφ.Σπάρτης για πιθανή αναγνώριση και απόδοσή τους.

Η προανάκριση συνεχίζεται για την εξιχνίαση και άλλων κλοπών που εκτιμάται ότι έχουν διαπράξει οι παραπάνω στην περιοχή. Οι συλληφθέντες δράστες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλμ/κων Σπάρτης….

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε