Πέμπτη, 28 Μαρ.
24oC Αθήνα

Λακωνία: Στη φυλακή για τη δολοφονία Ρουμάνου ληστή-Δείτε το βίντεο!

ΦΩΤΟ από apela.gr
ΦΩΤΟ από apela.gr

Πλήθος κόσμου φώναζε συνθήματα υπέρ του κατηγορούμενου…

Συντετριμμένοι βγήκαν από το Αστυνομικό Τμήμα Σπάρτης η σύζυγος και ο γιος του 49χρονου Σπαρτιάτη, μετά την ομόφωνη απόφαση εισαγγελέα και ανακριτή για την προφυλάκιση του. Ο 49χρονος κατηγορείται ότι την περασμένη Παρασκευή 4 Μαΐου σκότωσε έναν 39χρονο Ρουμάνο μέσα στην ιδιόκτητη αποθήκη του στην Τραπεζοντή, όταν αυτός προσπάθησε να τον ληστέψει.

Ο δράστης οδηγήθηκε αρχικά στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σπάρτης για να απολογηθεί, μέσα από τις επιδοκιμασίες πλήθους κόσμου που είχε συγκεντρωθεί στα Δικαστήρια της Σπάρτης το Σάββατο 5/5, ενώ το πρωί οδηγήθηκε στον Ανακριτή, όπου και αποφασίστηκε η προφυλάκιση του.

Η υπερασπιστική γραμμή για φόνο από αμέλεια μάλλον δεν απέδωσε τα προσδοκώμενα, αφού ο 49χρονος κρίθηκε προφυλακιστέος μέχρι την διεξαγωγή της δίκης, με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και μάλιστα σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Ως προς τον τόπο διεξαγωγής του προανακριτικού έργου, επιλέχθηκε το Αστυνομικό Τμήμα Σπάρτης και όχι το Δικαστήριο, ως είθισται, καθώς οι αρμόδιες Αρχές ήθελαν να αποφύγουν επεισόδια από το συγκεντρωμένο πλήθος, ανάλογα με αυτά του περασμένου Σαββάτου.

Ωστόσο, πλήθος κόσμου είχε και πάλι συγκεντρωθεί έξω από το ΑΤ Σπάρτης, προκειμένου να συμπαρασταθεί στον 49χρονο και την οικογένεια του, αποτυπώνοντας για άλλη μια φορά το οξύ πρόβλημα της παραβατικότητας που μαστίζει το νομό.

Σύμφωνα με το apela.gr, ο συνήγορος του κατηγορουμένου έκανε λόγο για καταστρατήγηση του τεκμηρίου της αθωότητας και χαρακτήρισε την προφυλάκιση του πελάτη του άδικη…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Τρόμος για δυο γυναίκες στον Άγιο Παντελεήμονα – Ληστές εισέβαλαν στο διαμέρισμά τους

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε