Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Λαμία: 7χρονη παρασύρθηκε από Ι.Χ. έξω από το σχολείο της

ΦΩΤΟ από lamiareport.gr
ΦΩΤΟ από lamiareport.gr

Η μικρή σχόλασε από το μάθημά της και πήγαινε στο σπίτι μαζί με τον παπού της και την μικρότερη αδελφή της. Το κακό όμως δεν άργησε να συμβεί… Δείτε το βίντεο.

Η οδός Αμπλιανίτη στην περιοχή Ανθέων, όπου βρίσκεται το σχολείο της 7χρονης γέμισε από παιδιά, λίγο μετά το κουδούνι του σχολάσματος.

Ο παππούς μόλις είχε πάρει από το σχολείο τις δυο εγγονές του, που πάνε στην πρώτη και στη δευτέρα δημοτικού και πηγαίναν για το σπίτι όταν ένας 31χρονος οδηγός κατέβαινε από τον περιφερειακό του Αγίου Λουκά με κατεύθυνση προς το στρατόπεδο.

Τότε η μικρότερη ξεφεύγει από το χέρι του παππού και πετάγεται στον δρόμο. Ο οδηγός προσπάθησε να την αποφύγει, αλλά δεν είχε πολλά περιθώρια, καθώς δεξιά και αριστερά υπήρχαν παρκαρισμένα αυτοκίνητα από γονείς που περίμεναν τα παιδιά τους.

ΦΩΤΟ από lamiareport.gr

Παρόλο που δεν έτρεχε, σύμφωνα με το LamiaReport, παρέσυρε την 7χρονη μαθήτρια και την τραυμάτισε, μπροστά στα μάτια του παππού και της αδελφής της, αλλά και άλλων παιδιών και γονιών. Το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έφτασε αμέσως και μετέφερε το παιδί αιμόφυρτο στο νοσοκομείο.

ΦΩΤΟ από lamiareport.gr

Η 7χρονη νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, σύμφωνα με ενημέρωση που είχε το LamiaReport, με τραύματα στο πρόσωπο και κατάγματα στα κάτω άκρα. Ο οδηγός σοκαρισμένος δήλωσε : “Έκανα ότι μπορούσα για να το αποφύγω… δεν έτρεχα… δεν φταίω εγώ, ελπίζω το παιδί να είναι καλά… Θέλω να φύγω να πάω στο νοσοκομείο να το δω”

ΦΩΤΟ από lamiareport.gr

“Ήταν θέμα χρόνου να γίνει το κακό”, τόνισαν δάσκαλοι και γονείς. “Από θαύμα σώθηκε το παιδί” δηλώνει γονιός αυτόπτης μάρτυρας:

Ο διευθυντης του 12ου δημοτικού σχολείου κ. Δημήτρης Αμούντζιας έχει κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες και έχει στείλει πολλά έγγραφα για να τοποθετηθεί σχολικός τροχονόμος και να ληφθούν μέτρα από την τροχαία,σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, αλλά κανείς δεν ενδιαφέρθηκε.

ΦΩΤΟ από lamiareport.gr

Το πρόβλημα είναι πάρα πολύ σοβαρό, γιατί την ίδια ώρα, από το σχολικό συγκρότημα της Ανθέων στις 14.00΄ το μεσημέρι σχολάνε ταυτόχρονα 2 σχολεία, γυμνάσιο και λύκειο.

ΦΩΤΟ από lamiareport.gr

Στο δρόμο ταχείας κυκλοφορίας και μάλιστα πάνω στη στροφή, βγαίνουν 618 παιδιά, την ίδια ώρα. Οι γονείς με τα αυτοκίνητα και τις αναστροφές που κάνουν, μεγαλώνουν το πρόβλημα και κανείς δεν υπάρχει να ρυθμίσει όλο αυτό το “χάος”.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε