Τρίτη, 16 Απρ.
24oC Αθήνα

Λαμία: Άνοιξε πυρ με καραμπίνα σε αστυνομικούς – Πανικός, σφαίρες και ύβρεις σε δρόμο της πόλης (Φωτό και βίντεο)!

ΦΩΤΟ από lamiareport.gr
ΦΩΤΟ από lamiareport.gr

Ο δράστης που βλέπετε στη φωτογραφία με την καραμπίνα στα χέρια, έβαλε στο στόχαστρό του, αστυνομικούς της ΔΙ.ΑΣ…

Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 22.00 το βράδυ της Κυριακής (20-07-2014) όταν διερχόμενοι είδαν τον 30χρονο να περπατά στην οδό Καρπενησίου κρατώντας μια καραμπίνα, βρίζοντας και απειλώντας τους πάντες. «Φύγετε θα σας ρίξω…», είπε σε ένα ζευγάρι που έμπαινε στο αυτοκίνητό του.

«Τι κοιτάτε ρε. Θα σας σκοτώσω.. », φώναξε σε τρία παιδιά που εκείνη την ώρα κατέβαιναν προς τα κάτω. Ευτυχώς ένας διερχόμενος οδηγός που είχε ενημερώσει και την αστυνομία, είπε στα παιδιά να γυρίζουν πίσω και να απομακρυνθούν, ενώ την ίδια ώρα ο 30χρονος άρχισε να πυροβολεί στον αέρα.
ΦΩΤΟ από lamiareport.gr

Στο σημείο έφτασαν αμέσως αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ. οι οποίοι απέκλεισαν την περιοχή. Ο οπλισμένος άνδρας μόλις είδε τους αστυνομικούς φώναξε. «Ήρθατε; Θα σας σκοτώσω…» Αμέσως μετά πυροβόλησε το περιπολικό και στη συνέχεια μια μηχανή της ΔΙ.ΑΣ. Ευτυχώς δεν τραυματίστηκε κάποιος αστυνομικός ή κάτοικος της περιοχής.

Οι αστυνομικοί με τα όπλα στα χέρια του φώναζαν: «παραδώσου και δεν θα πάθεις τίποτα…», ενώ ταυτόχρονα προσπαθούσαν να τον πλησιάσουν, καλυμμένοι πάντα πίσω από κάποια αυτοκίνητα. Δείτε στην επόμενη φώτο τον 30χρονο με την καραμπίνα στα χέρια να περπατά στην οδό Καρπενησίου.
ΦΩΤΟ από lamiareport.gr

Ο 30χρονος κινήθηκε προς την οδό Μπότσαρη ενώ σε κατάσταση αμόκ φώναζε στους αστυνομικούς: «Μην με πλησιάζετε. Μη με ακολουθείτε θα σας γεμίσω μολύβι…»

Τελικά όταν έφτασαν στη συμβολή των οδών Μπότσαρη και Αχιλλέως, την ώρα που κάποιος αστυνομικός του μιλούσε και τον απασχολούσε αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. με κίνδυνο της ζωής τους όρμησαν πάνω του και τον αφόπλισαν, ευτυχώς χωρίς να υπάρξει τραυματισμός.

Στην περιοχή επικράτησε πανικός, αφου ο κόσμος άκουγε πυροβολισμούς φωνές και σειρήνες της αστυνομίας, χωρίς να ξέρει τι ακριβώς συμβαίνει.

Πηγή: lamiareport.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του Newsit

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε