Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Λαμία: Δύο αδέλφια οι δράστες της ληστείας στο πρακτορείο ΠΡΟΠΟ

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Δύο αδέλφια από τη Λαμία, ηλικίας 43 και 31 ετών, θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα σήμερα για τη ληστεία που σημειώθηκε χθες το απόγευμα στο πρακτορείο ΠΡΟΠΟ στη Νέα Μαγνησία στη Λαμία.

Όπως γράφει το LamiaReport.gr οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Λαμίας από την πρώτη στιγμή εκτιμώντας τα στοιχεία και τις πληροφορίες που συγκέντρωσαν, κατάλαβαν ότι είχαν να κάνουν με “γνώριμα” σε αυτούς άτομα.

Η μηχανή που χρησιμοποίησαν, ιδιοκτησία τους ενός, είναι χαρακτηριστική. Ένα παλιό Yamaha XT, μπλε χρώματος με άσπρο φτερό.

Λίγες ώρες αργότερα τα 2 αδέλφια μαζί με κάποιους άλλους υπόπτους εντοπίστηκαν και οδηγήθηκαν στο αστυνομικό μέγαρο και από την προανάκριση προέκυψε ότι τα δύο αδέλφια με τη συγκεκριμένη μηχανή διέπραξαν τη ληστεία.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport, τον έναν που μπήκε μέσα και απείλησε την 36χρονη ιδιοκτήτρια, τον αναγνώρισε η ίδια, όταν βγήκε από το νοσοκομείο, όπου είχε διακομισθεί ύστερα από το ισχυρό σοκ που υπέστη.

Τα δύο αδέλφια από τη Λαμία έχουν απασχολήσει αρκετές φορές την αστυνομία, για διαρρήξεις και κλοπές, αφού εδώ και αρκετά χρόνια είναι μπλεγμένα στα δίχτυα των ναρκωτικών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ένας από τους δύο, τα ξημερώματα της 16ης Οκτωβρίου, αποπειράθηκε να κλέψει τη μηχανή από το σπίτι ενός αστυνομικού στη Λαμία.

Δεν τα κατάφερε όμως αφού έγινε αντιληπτός και τράπηκε σε φυγή. Ο αστυνομικός όμως προλάβει να δει το γνωστό μπλε ΧΤ και να ενημερώσει τους συναδέλφους του.

Έτσι χθες το μεσημέρι, λίγες ώρες πριν τη ληστεία αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ. τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν έξω από το “Μουστάκειο”, στην οδό Καποδιστρίου. Στη συνέχεια οδηγήθηκε στην ασφάλεια, αλλά επειδή είχε παρέλθει το αυτόφωρο δεν κρατήθηκε και αφέθηκε ελεύθερος. Απλώς σχηματίστηκε δικογραφία για την απόπειρα κλοπής της μηχανής.

Φυσικά όλα αυτά δεν εμπόδισαν τα δύο αδέλφια λίγες ώρες αργότερα να ληστέψουν το πρακτορείο ΠΡΟΠΟ.

Οι αστυνομικοί εξετάζουν τώρα αν τα δύο αδέλφια εμπλέκονται και στην προηγούμενη ληστεία, που είχε γίνει στο ίδιο πρακτορείο τον περασμένο Ιανουάριο.

Διαβάστε επίσης: Λαμία: Λήστεψαν για δεύτερη φορά το ίδιο πρακτορείο – Σοκαρισμένη η ιδιοκτήτρια!

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε