Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 30 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Λαμία: Δύο γυναίκες έκαναν αγορές με πλαστά χαρτονομίσματα!

Λαμία: Δύο γυναίκες έκαναν αγορές με πλαστά χαρτονομίσματα!
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 17.10.2010 | 14:13
Πρώτη δημοσίευση: 16.10.2010 | 20:35

Οι αστυνομικοί βρήκαν στο αυτοκίνητό τους, πολλά πλαστά χαρτονομίσματα των 50€...

Την σχέση τους με κύκλωμα που διακινεί πλαστά χαρτονομίσματα ερευνά η ασφάλεια της Λαμίας μετά τη σύλληψη δύο γυναικών, το απόγευμα του Σαββάτου (16-10-2010). Οι δύο γυναίκες, η μια από την Λαμία και η άλλη από την Κέρκυρα, εντοπίστηκαν από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ σε κεντρική πλατεία της πόλης να κάνουν αγορές μικρής αξίας με πλαστά χαρτονομίσματα από διάφορα καταστήματα.

Συνολικά βρέθηκαν 41 πλαστά χαρτονομίσματα των 50€. Όπως προέκυψε η 53χρονη γυναίκα από την Κέρκυρα, χρησιμοποίησε πλαστό χαρτονόμισμα των 50 ευρώ σε συναλλαγή της με ιδιοκτήτη καταστήματος στην περιοχή Λιανοκλαδίου, το οποίο και κατασχέθηκε.

Σύμφωνα με τα στοιχεία τα οποία έχει συγκεντρώσει η ασφάλεια Λαμίας οι δύο γυναίκες κυκλοφορούσαν και σε άλλες πόλεις της κεντρικής Ελλάδας. Έτσι οι αστυνομικοί κατά τη διάρκεια της ανάκρισης πιστεύουν ότι θα βρουν μια άκρη στο κουβάρι της διακίνησης πλαστών χαρτονομισμάτων αφού εκτιμούν πως ανήκουν σε σπείρα που διακινεί πλαστά χαρτονομίσματα σε ολόκληρη τη χώρα.   Διαδώστε αυτό το άρθρο