Πέμπτη, 18 Απρ.
20oC Αθήνα

Λαμία: Γρονθοκόπησαν και έκαψαν μαθητή με τσιγάρα!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Μαφιόζικη επίθεση σε μαθητή της Α’ Λυκείου στο προαύλιο του σχολείου του…

Όλα έγιναν το μεσημέρι της Παρασκευής (17-09-2010) στο 2ο Λύκειο της πόλης. Το κουδούνι είχε χτυπήσει για τελευταία φορά και οι μαθητές είχαν αρχίσει να φεύγουν από το σχολείο. Εκείνη την ώρα, ένας 16χρονος, που έβγαινε από την είσοδο του σχολείου, δέχθηκε άγρια επίθεση από 3 νεαρούς. Όχι μόνο τον γρονθοκόπησαν και τον χτύπησαν άσχημα αλλά έφτασαν στο σημείο να τον κάψουν και με τσιγάρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του lamiareport, ο επικεφαλής της επίθεσης είναι μαθητής της Γ΄ τάξης του ΕΠΑΛ Λαμίας, ενώ οι δυο συνεργοί του μάλλον είναι αλλοδαποί. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 16χρονος μαθητής είχε τσακωθεί με φίλο ή συγγενή του δράστη από το ΕΠΑΛ και εκείνος με αυτόν τον τρόπο θέλησε να πάρει εκδίκηση.

Η ασφάλεια Λαμίας όσο και η Διεύθυνση της δευτεροβάθμιας που διερευνούν την υπόθεση δεν κρύβουν την ανησυχία τους. Αφού το τελευταίο διάστημα οι άγριες επιθέσεις είναι συχνές και όλο και περισσότεροι μαθητές μπλέκονται σε συμμορίες. 

Για την ιστορία ο μαθητής της Α΄λυκείου μεταφέρθηκε στο επείγοντα του νοσοκομείου Λαμίας ενώ ο πατέρας του κατέθεσε μήνυση…

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε