Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Λαμία: Η σερβιτόρα μοίραζε παντού ροζ βίντεο με πρωταγωνιστή επιχειρηματία

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Το είχε ανεβάσει στο διαδίκτυο και το έδειχνε σε πελάτες καφετέριας, στη Νέα Άμπλιανη, όπου εργαζόταν για να εκδικηθεί τον Λαμιώτη επιχειρηματία…

“Είδαμε τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Λαμίας μαζί με τον εισαγγελέα να μπαίνουν στην καφετέρια και να την συλλαμβάνουν…Μείναμε αγάλματα. Όλοι αναρωτιόμασταν τι να έγινε…Κάτι ακούστηκε περί προσωπικών δεδομένων…”, είπε τηλεφωνικά στο LamiaReport, αυτόπτης μάρτυρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες η 33χρονη αλλοδαπή είχε υποκλέψει από Λαμιώτη επιχειρηματία, με τον οποίο είχε σχέση στο παρελθόν, ένα ροζ βίντεο από το κινητό του, στο οποίο πρωταγωνιστούσε ο ίδιος με τη γυναίκα του!

Η σερβιτόρα για να τον εκδικηθεί το ανέβασε στο διαδίκτυο, αλλά δεν σταμάτησε μόνο εκεί… Το έδειχνε και το μοίραζε με Bluetooth σε φίλους, γνωστούς και πελάτες της καφετέριας. Το ροζ βιντεάκι από κινητό σε κινητό άρχισε να διαδίδεται μέσα στην πόλη της Λαμίας και όχι μόνο…

Όπως ήταν αναμενόμενο το έμαθε και ο επιχειρηματίας και ενημέρωσε τον εισαγγελέα.
Σύμφωνα με το LamiaReport, δεν είναι καινούργια ιστορία, αφού η 33χρονη αλλοδαπή το βιντεάκι αυτό το είχε ανεβάσει και στο παρελθόν στο διαδίκτυο, αλλά τότε συμμορφώθηκε και το “κατέβασε”.

Ο επιχειρηματίας νόμισε ότι έληξαν εκεί τα βάσανά του, αλλά όπως φαίνεται η 33χρονη είχε άλλα σχέδια…

Διαβάστε ακόμα:
Στερεά Ελλάδα: Σάλος από ροζ βίντεο με πρωταγωνιστές φοιτητές!

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε