Πέμπτη, 28 Μαρ.
24oC Αθήνα

Λαμία: Μέσα από κλεμμένο βαν παρακολουθούσαν οι ληστές τον επιχειρηματία – ΦΩΤΟ

ΦΩΤΟ από το LamiaReport
ΦΩΤΟ από το LamiaReport

Προς όλες τις κατευθύνσεις είναι οι έρευνες της αστυνομίας, για την θρασύτατη ληστεία της Παρασκευής που συγκλόνισε την τοπική κοινωνία της Λαμίας και την ευρύτερη περιοχή…

Όλα δείχνουν ότι οι ληστές παρακολουθούσαν αρκετές ημέρες τις κινήσεις του 37χρονου επιχειρηματία κρυμμένοι μέσα από το ένα λευκό βαν!

ΦΩΤΟ από το LamiaReport

Σύμφωνα με το LamiaReport το λευκό βανάκι είναι κλεμμένο και έχει πλαστές πινακίδες. Οι δράστες το είχαν παρκάρει στο δημοτικό πάρκινγκ, απέναντι από το κατάστημα του θύματος…
Είχαν επιλέξει ένα σημείο που να έχουν οπτική επαφή με το κατάστημα και παρακολουθούσαν τις κινήσεις, περιμένοντας την κατάλληλη στιγμή για να χτυπήσουν.

ΦΩΤΟ από το LamiaReport

Μάλιστα όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες του LamiaReport, είχαν βάψει τα πίσω παράθυρα και είχαν αφήσει ανοιχτά κάποια σημεία μόνο για να παρακολουθούν!

ΦΩΤΟ από το LamiaReport

Tο μεσημέρι της Παρασκευής ο επιχειρηματίας είχε παρκαρισμένο το δικό του αυτοκίνητο σε εκείνο το σημείο, μέσα στο πάρκινγκ κοντά στο λευκό βαν, όπου τον περίμεναν οι ληστές.
Τελευταία στιγμή όμως άλλαξε γνώμη και πήγε να πάρει το αυτοκίνητο της γυναίκας του που ήταν παρκαρισμένο στη συμβολή των οδών Στουρνάρα και Πιπίνου.

Οι δράστες που παρακολουθούσαν το κατάλαβαν και έτρεξαν για να τον προλάβουν την ώρα που άνοιγε την πόρτα του οδηγού και χωρίς κανένα ενδοιασμό δεν δίστασαν να τον πυροβολήσουν μέρα μεσημέρι, στη μέση του δρόμου, μπροστά στα μάτια περαστικών και γειτόνων.

Το λευκό βαν, όπως και η μηχανή των δραστών θα μπουν στο μικροσκόπιο των εγκληματολογικών εργαστηρίων, μήπως βρεθούν αποτυπώματα ή άλλα στοιχεία που μπορεί να οδηγήσουν στην ταυτότητά τους.
Οι αστυνομικοί επίσης εξετάζουν το διαθέσιμο υλικό που υπάρχει από τις κάμερες, που ίσως θα μπορούσαν να καταγράψουν τις κινήσεις των ληστών.

Οι έρευνες γίνονται προς όλες τς κατευθύνσεις και οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι έχουν να κάνουν με επαγγελματίες του είδους.

Διαβάστε ακόμα:

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι γονείς που αλυσόδεναν το παιδί τους!

Κρήτη: Τον έβγαλαν από βάθος 5 μέτρων

Θράκη: Η κλοπή 8χρονου παιδιού που έκανε μέχρι τους αστυνομικούς να δακρύσουν…

Πάτρα: Λυκόσκυλο έκοψε το αυτί Αλβανού που μπήκε σε αγροτική κατοικία!

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε