Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα

Λαμία: Νέο χτύπημα των ληστών με την Yamaha – ”Με φύλαξε ο Άγιος Φανούριος” είπε το θύμα τους!

Λαμία: Νέο χτύπημα των ληστών με την Yamaha – ”Με φύλαξε ο Άγιος Φανούριος” είπε το θύμα τους!

Οι 2 ληστές που κυκλοφορούν με μια μαύρη μηχανή Yamaha XT, χωρίς πινακίδες και τις προηγούμενες ημέρες λήστεψαν 2 βενζινάδικα…

ένα στη λεωφόρο Καλυβίων και ένα στα Λουτρά Υπάτης, το βράδυ άφησαν τα πρατήρια κι επέλεξαν ένα περίπτερο στη Λαμία για να το ληστέψουν. Έτσι λοιπόν στις 20.30 ακριβώς σταμάτησαν με τη γνωστή μηχανή μπροστά στο περίπτερο στην οδό Παπαποστόλου, απέναντι από τον Άγιο Φανούριο. Φορούσαν μαύρα μπουφάν και μαύρα κράνη.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, ο ένας κατέβηκε και πήγε κατευθείαν στην πόρτα, στο πλάι του περιπτέρου και ακουμπώντας αντικείμενο στα πλευρά της νεαρής ιδιοκτήτριας, που δεν πρόλαβε να δει τι ήταν, της είπε σε άπταιστα ελληνικά: ”Ληστεία, φέρε τα λεφτά, ληστεία”!

Η ιδιοκτήτρια σοκαρισμένη απάντησε ”ποια λεφτά;” και άρχισε να καλεί σε βοήθεια. Ο ληστής τράπηκε σε φυγή και η αστυνομία που ειδοποιήθηκε άμεσα, χτένισε την περιοχή, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Η ιδιοκτήτρια του περιπτέρου μιλώντας στο lamiareport.gr είπε: ”Επειδή πραγματικά φοβόμαστε, κλείνουμε νωρίς τα βράδια, στις 21.30 περίπου. Πού να φανταστούμε ότι μπορεί και νωρίτερα να μας ληστέψουν μέσα στην κίνηση. Πρώτη φορά μου συμβαίνει κάτι τέτοιο, με φύλαξε ο Άγιος Φανούριος”!

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε