Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Λαμία: Ο γρίφος του καμένου αυτοκινήτου…

ΦΩΤΟ από lamiareport.gr
ΦΩΤΟ από lamiareport.gr

Οι δράστες το έκαψαν για να εξαφανίσουν τα ίχνη τους – Δύο κουκούλες που δεν κάηκαν, ίσως λύσουν το μυστήριο…

Το καμένο αυτοκίνητο που βλέπετε στη φωτογραφία, αλλά και δύο μαύρες κουκούλες που βρέθηκαν δίπλα του και δεν κάηκαν, ερευνούν εξονυχιστικά από το πρωί, οι άνδρες της Ασφάλειας Λαμίας. Υψηλόβαθμα στελέχη της, θεωρούν ότι οι εργαστηριακοί έλεγχοι θα δώσουν απαντήσεις και θα οδηγήσουν στην ταυτότητα των δραστών, που όπως φαίνεται θέλησαν να εξαφανίσουν τα ίχνη τους.

Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 20.00 το βράδυ του Σαββάτου (04-09-2010). Αστυνομικός που περιπολούσε από Στυλίδα προς Καραβόμυλο, είδε ένα φλεγόμενο αυτοκίνητο μέσα στον ελαιώνα, κοντά στο δρόμο που οδηγεί στα έργα του νέου αυτοκινητόδρομου. Αμέσως ειδοποίησε την πυροσβεστική, που έσβησε τη φωτιά, αφού όμως είχε προλάβει σχεδόν να κάψει ολοσχερώς το αυτοκίνητο.

Δίπλα από το καμένο αυτοκίνητο βρέθηκαν δύο μαύρες κουκούλες, που συνήθως χρησιμοποιούν ληστές για να κρύψουν τα ίχνη του προσώπου τους. Για κακή τους τύχη οι κουκούλες δεν κάηκαν, αφού στο σημείο που τις είχαν αφήσει, έπεφτε νερό από λάστιχο ποτίσματος.

Ο γρίφος αναμένεται να λυθεί όταν τελειώσουν οι εργαστηριακοί έλεγχοι. Για την ώρα, οι περισσότεροι εικάζουν ότι δράστες είναι ληστές που είχαν χτυπήσει πρόσφατα στην ευρύτερη περιοχή της ανατολικής Φθιώτιδας…

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε