Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Λαμία: Ψάχνουν τον δραπέτη KOLA με… μουσάκι – Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση σε εξέλιξη

ΦΩΤΟ ΕΛ.ΑΣ.
ΦΩΤΟ ΕΛ.ΑΣ.

Ελικόπτερο με θερμική κάμερα, ΕΚΑΜ, εκπαιδευμένοι σκύλοι και μεγάλος αριθμός αστυνομικών από σχεδόν όλες τις μονάδες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φθιώτιδας, “χτενίζουν” την περιοχή της Δαμάστας μέχρι το Ελευθεροχώρι και το Μπράλο, για τον εντοπισμό δυο δραπετών των φυλακών Τρικάλων….

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται από χθες το απόγευμα εκτεταμένη επιχείρηση της αστυνομίας στην ευρύτερη περιοχή της Λαμίας, ωστόσο όσο οι ώρες περνούν τόσο λιγοστεύουν και οι ελπίδες για τον εντοπισμό των δύο επικίνδυνων κακοποιών με τα Καλάσνικοφ.

“Χάσαμε πολύτιμο χρόνο…”, έλεγε αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. στο LamiaReport.
“Από τις 14:00 το μεσημέρι, που τους είδαν οι πυροσβέστες, εμείς ενημερωθήκαμε σχεδόν δυο ώρες αργότερα….”, είπε μεταξύ άλλων ο έμπειρος αξιωματικός.

Ωστόσο το κλεμμένο λευκό αυτοκίνητο από τη Λιλαία, που βρέθηκε “καμουφλαρισμένο” λίγο πιο πέρα από το σημείο που είχαν βάλει φωτιά οι δυο κακοποιοί, δίνει κάποιες ελπίδες ότι μπορεί να έφυγαν με τα πόδια και να κρύφτηκαν κάπου στη δασική περιοχή της Δαμάστας.

Σύμφωνα με το LamiaReport, οι πυροσβέστες που ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο με τους δυο Αλβανούς, φέρεται ότι αναγνώρισαν τον καταζητούμενο δραπέτη της φωτογραφίας, που ακούει στο όνομα KOLA και είναι από τους πιο επικίνδυνους κακοποιούς.

Μάλιστα όπως είπαν, είχε αφήσει και μουσάκι….
Αυτό που έκανε τους πυροσβέστες να υποψιαστούν ότι κάτι δεν πάει καλά, ήταν ότι είδαν να προεξέχει από ένα σάκο η κάνη ενός όπλου, ενώ οι δυο Αλβανοί αρνήθηκαν να δώσουν τα ονόματά τους στους πυροσβέστες όταν τα ζήτησαν.

Η αστυνομία έχει στήσει μπλόκα σε όλα τα κομβικά σημεία στην ευρύτερη περιοχή και κάνουν ελέγχους σε ύποπτα αυτοκίνητα. Το ελικόπτερο και οι εκπαιδευμένοι σκύλοι ψάχνουν τη δασική περιοχή, ενώ στο πόδι είναι και οι αστυνομικές διευθύνσεις όμορων νομών (Φωκίδας, Βοιωτίας).

Διαβάστε ακόμα:

Φθιώτιδα: Πυροσβέστες μίλησαν τυχαία με δύο Αλβανούς δραπέτες των φυλακών Τρικάλων – Επιχείρηση επιπέδου… CIA!

Δραπέτες των Τρικάλων στη Λαμία; Μεγάλη επιχείρηση της Αστυνομίας σε εξέλιξη!

Δραπέτες των φυλακών Τρικάλων πίσω από κλεμμένο αυτοκίνητο με τα εκρηκτικά στον Παρνασσό! – Έρευνες για το πού θα τα χρησιμοποιούσαν

Στον Παρνασσό βρέθηκε το κλεμμένο αυτοκίνητο πρώην Υπουργού – Βρήκαν μέσα και Καλάσνικοφ!

Δραπέτης των φυλακών Τρικάλων και ο δεύτερος ληστής της Λάρισας

Ανενόχλητοι αλωνίζουν σε όλη τη χώρα οι δραπέτες των Τρικάλων – Αυτός έκλεψε σήμερα το ένα εκατομμύριο από τη Λάρισα!

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε