Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Λάρισα: Εξέδιδαν ανήλικη νταντά

Λάρισα: Εξέδιδαν ανήλικη νταντά

Τρεις αλλοδαποί συνελήφθησαν στη Λάρισα για σωματεμπορία, παράνομη κατακράτηση, ασέλγεια σε ανήλικο έναντι αμοιβής και υπεξαγωγή εγγράφων.

Συγκεκριμένα, χθες το μεσημέρι οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, συνέλαβαν μία αλλοδαπή υπήκοο Ρουμανίας, ηλικίας 53 ετών, έναν αλλοδαπό, υπήκοο Ρουμανίας, ηλικίας 57 ετών και έναν 23χρονο Αφγανό.

Ειδικότερα, χθες το μεσημέρι, υστερα από καταγγελία για οικογενειακό επεισόδιο, προσήχθησαν στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας, οι συλληφθέντες και μια ανήλικη ανήλικη.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, προέκυψe πως πριν από έναν περίπου χρόνο η 57χρονη Ρουμάνα μαζί με τον 53χρονο, εκμεταλλευόμενοι τη δεινή οικονομική κατάσταση της 16χρονης επίσης Ρουμάνας, την οδήγησαν στη χώρα μας, με τη συναίνεση των γονέων της, προκειμένου να προσέχει την 2χρονη εγγονή τους.

Όμως η 57χρονη και ο 53χρονος αφαίρεσαν τα ταξιδιωτικά της έγγραφα, την κλείδωσαν στο σπίτι, όπου διέμεναν και με απειλές, απαιτούσαν από την ίδια το χρηματικό ποσό των 500 ευρώ, υποσχόμενοι την έκδοση εγγράφων διαμονής της.

Το μαρτύριο της 16χρονης δε σταματά εκεί αφού ο 23χρονος συλληφθείς, ανά τακτά χρονικά διαστήματα την εκμεταλλευόταν σεξουαλικά με αντάλλαγμα δώρα, ενώ μαζί με τον 57χρονο την εξανάγκαζαν και να εκδίδεται.

Οι συλληφθέντες, με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε