Τρίτη, 16 Απρ.
24oC Αθήνα

Λάρισα: Η στατιστική δείχνει την πραγματικότητα- Μία ληστεία κάθε μέρα!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Φαινόμενα που ούτε κατά διάνοια δεν περίμενε παλαιότερα κανείς να συναντήσει στην περιοχή της Λάρισας, αρχίζουν τώρα να αποκτούν μόνιμα χαρακτηριστικά…

Η οικονομική κρίση και η ανικανότητα του κράτους να αμυνθεί θέριεψε το έγκλημα και δημιουργεί πλέον στατιστικά που προσεγγίζουν τη μία ληστεία την ημέρα!

Σύμφωνα με το kosmoslarissa.gr, ”νέο φρούτο” στην περιοχή της Λάρισας, οι εισβολές εγκληματιών σε σπίτια όπου ξυπνάνε τους ενοίκους για να τους ληστέψουν. Ένα αντίστοιχο περιστατικό καταγράφηκε και νωρίτερα όταν, σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, κατά τις πρώτες πρωινές ώρες στη Λάρισα, δύο άγνωστοι δράστες, με κουκούλες και γάντια, εισήλθαν σε ισόγεια μονοκατοικία.

Μάλιστα, στο σπίτι μπήκαν από ανασφάλιστη πόρτα και με την απειλή μαχαιριών και πιστολιού ακινητοποίησαν το ζευγάρι των ιδιοκτητών, ηλικίας 67 και 68 ετών, και αφαίρεσαν χρυσαφικά – κοσμήματα αξίας 3.000 ευρώ περίπου.

Στη συνέχεια οι δράστες διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση και αναζητούνται. Προανάκριση για το γεγονός ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε