Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Λάρισα: Μέσα σε ψυγείο προσπάθησαν να “περάσουν” κινητά στη φυλακή!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Έναν ακόμη “πρωτότυπο” τρόπο βρήκαν επιτήδειοι για να περάσουν απαγορευμένα αντικείμενα στις φυλακές Λάρισας. Τους κατάλαβαν όμως…

Επιστράτευσαν ένα ψυγείο, στα τοιχώματα του οποίου είχαν κρύψει επτά κινητά τηλέφωνα συνοδευόμενα από όλο τον εξοπλισμό τους και συσκευασμένα σε αλουμινόχαρτο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση, συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λάρισας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας, δύο Έλληνες, ηλικίας 34 και 32 ετών, για εισαγωγή απαγορευμένων αντικειμένων στο κατάστημα κράτησης Λάρισας με σκοπό την παραλαβή τους από κρατούμενο,
ενώ αναζητείται ένας ακόμη 61χρονος συνεργός των συλληφθέντων.

Κατά τον έλεγχο που έγινε σε συσκευασμένο καινούριο οικιακό ψυγείο με παραλήπτη 38χρονο, έγκλειστο για ανθρωποκτονία από πρόθεση με ποινή ισόβιας κάθειρξης κι έντεκα ετών, διαπιστώθηκε η ύπαρξη απαγορευμένων αντικειμένων, στους εσωτερικούς χώρους του ψυγείου.

Άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λάρισας πήγαν άμεσα στις φυλακές όπου, έκαναν έρευνα στους χώρους του ψυγείου, κατά τη διάρκεια της οποίας εντόπισαν κρυμμένες μέσα στη μόνωση της πόρτας του ψυγείου επτά συσκευασίες κινητών τηλεφώνων με τα παρελκόμενά τους (8 μπαταρίες, 4 φορτιστές, 3 κάρτες SIM και 3 καλώδια φόρτισης USB, συσκευασμένα σε αλουμινόχαρτο).

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, 61χρονος ιδιοκτήτης μεταφορικής εταιρείας με έδρα το Μενίδι Αττικής, είχε συναντήσει στην έδρα μεταφορικής εταιρείας στη Λάρισα τον 34χρονο συλληφθέντα ιδιοκτήτη της και τον 32χρονο επίσης συλληφθέντα και τους είχε ζητήσει να παραδώσουν αυτοί το ψυγείο στις φυλακές Λάρισας, στο πλαίσιο συνεργασίας τους.

Το οικιακό ψυγείο, τα κινητά τηλέφωνα και τα παρελκόμενά τους (μπαταρίες, φορτιστές κλπ) κατασχέθηκαν.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ ο 61χρονος συνεργός τους αναζητείται.

Διαβάστε ακόμα:

Το… κατεψυγμένο Καλάσνικοφ ήταν δώρο – Ελεύθεροι οι κατηγορούμενοι

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε