Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Λάρισα: Συνέλαβαν τους πωλητές αλλά και τους αγοραστές των λαθραίων τσιγάρων

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Χτύπημα στο λαθρεμπόριο δόθηκε μετά από οργανωμένη επιχείρηση στην Λάρισα, στη διάρκεια της οποίας κατασχέθηκαν πάνω από τέσσερις χιλιάδες πακέτα λαθραίων τσιγάρων, αντικείμενα που υπάγονται στον νόμο περί όπλων ενώ συνελήφθησαν συνολικά 13 άτομα.

Η επιχείρηση έγινε σε υπαίθρια λαϊκή αγορά από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας.
Συνελήφθησαν 10 μικροπωλητές, 9 από τους οποίους Έλληνες – 6 άντρες ηλικίας, 32,57,33,72,46,63 ετών και 3 γυναίκες, ηλικίας 53, 32 και 44 ετών – καθώς επίσης και μια 30χρονη υπήκοος Ουκρανίας.

Οι συλληφθέντες κατηγορούνται ότι πωλούσαν τα λαθραία τσιγάρα σε πάγκους, ενώ οι αστυνομικοί κατάσχεσαν δύο ΙΧ αυτοκίνητα , 1.494 ευρώ, φιάλες ποτών και άλλα λαθραία εμπορεύματα.
Επίσης, στο χώρο της λαϊκής αγοράς, συνελήφθησαν και τρία άτομα, με την κατηγορία ότι αγόρασαν λαθραία τσιγάρα από τους μικροπωλητές.

Σύμφωνα με εκτίμηση αρμόδιου υπαλλήλου του Τελωνείου, οι διαφυγόντες δασμοί για τα κατασχεθέντα τσιγάρα και τα μπουκάλια βότκα, φτάνουν τις 16.000 ευρώ.

Διαβάστε ακόμα:

Ενάμιση τόνο χασίς κατέσχεσαν μέσα σε ένα μήνα στην Ήπειρο!

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε