Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Λασίθι: Πολίτης έδειρε τροχονόμο!

Λασίθι: Πολίτης έδειρε τροχονόμο!

Σάλος έχει προκληθεί στην τοπική ΕΛΑΣ από το περιστατικό που σημειώθηκε στον Άγιο Νικόλαο με πρωταγωνιστή πολίτη που ξυλοφόρτωσε αστυνομικό.

Το περιστατικό σημειώθηκε στο κέντρο της πόλης του Αγίου Νικολάου. Σύμφωνα με την καταγγελία, ο πολίτης, κάτοικος της περιοχής, επιτέθηκε σε ένα αστυνομικό και συγκεκριμένα της Τροχαίας εν ώρα υπηρεσίας!

Όπως διαβάζουμε στο prismanews σύμφωνα με την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Λασιθίου, ο συγκεκριμένος πολίτης, χωρίς λόγο και αφορμή, στράφηκε εναντίον του τροχονόμου την ώρα που διερχόταν από δίπλα του.

Μετά από έντονη λογομαχία ο πολίτης άρχισε να τον χτυπάει και με αποτέλεσμα μετά τον ξυλοδαρμό ο αστυνομικός κατέληξε στα έκτακτα περιστατικά του Νοσοκομείου της πόλης, όπου κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του σε Νοσοκομείο του Ηρακλείου και η νοσηλεία του στη νευροχειρουργική κλινική.

Το συγκεκριμένο περιστατικό έχει προκαλέσει ανησυχία στο χώρο των αστυνομικών υπαλλήλων, που τόσο απρόκλητα και αναίτια καταγράφονται ως γεγονότα. Ο πολίτης συνελήφθη αμέσως από τις αστυνομικές δυνάμεις και η προανάκριση διενεργείται από το τμήμα Ασφαλείας Αγίου Νικολάου.

Διαβάστε επίσης:

Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του Newsit

Σύρος: Τον σκότωσαν μέσα στο γκαράζ…

Θρήνος στα Χανιά για τον αδικοχαμένο φοιτητή που ξεψύχησε από το μαγκάλι

Πάτρα: Ποντίκι έφαγε το αυτί 4χρονου αγοριού!

Τραγωδία με βρέφος στην Αμαλιάδα – “Έσβησε” από εισρόφηση

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε