Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Λαβράκια για την αστυνομία στην αναζήτηση των δολοφόνων των 2 ειδικών φρουρών

Λαβράκια για την αστυνομία στην αναζήτηση των δολοφόνων των 2 ειδικών φρουρών

Μέλος μιας απο τις πιο άγριες συμμορίες με καλάσνικοφ έπεσε στα χέρια της αστυνομίας στο πλαίσιο των ερευνών για την  ανακάλυψη των δραστών της δολοφονίας των δύο ειδικών φρουρών που γαζώθηκαν με σφαίρες την 1η Μαρτίου στην περιοχή του Ρέντη.

Πρόκειται για έναν καταζητούμενο κακοποιό, ομογενή από τη Ρωσία τον Σταύρο Χ… ηλικίας περίπου 45 χρόνων, ο οποίος πιάστηκε προ ημερών στο Μενίδι μέσα στο αυτοκίνητο του. Επισήμως, ο ομογενής ήταν αναζητούμενος μετά από ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε το καλοκαίρι από την εισαγγελία Σύρου, για συμμετοχή στη συμμορία που διέπραξαν δίδυμες ληστείες στη Σαντορίνη.

Σύμφωνα με τη δικογραφία που συνέταξε η τοπική Ασφάλεια, ο 45χρονος συμμετείχε σε ληστεία σε χρηματαποστολή που διαπράχτηκε στην Περίσσα στις 21 Αυγούστου 2009 και λίγες ημέρες αργότερα στην ένοπλη επιδρομή στο υποκατάστημα της Εθνικής τράπεζας στα Φηρά, στις 25 Αυγούστου.

Υπενθυμίζεται ότι για εκείνες τις ληστείες είχε συλληφθεί ένας ολυμπιονίκης μας στην πυγμαχία, ενώ στις 8 Δεκεμβρίου πέρσι, πιάστηκε στη Λιβαδειά σε τυχαίο έλεγχο και μετά από περιπετειώδη καταδίωξη που τον ακολούθησε, το αρχηγικό μέλος της σκληρής συμμορίας.

Σύμφωνα με την αστυνομία η διαβόητη συμμορία των ληστών με τα καλάσνικοφ και τις κουκούλες, φέρονται ως οι δράστες σειράς επιθέσεων σε χρηματαποστολές με λεία που αγγίζει τα 7 εκατομμύρια ευρώ.

Έγκλημα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε